2777
2789
عنوان

چ اکثر زنا و دخترامث عروسکن

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 19 پست

اسی ببین بایدبگردی ببینی چ مدل مو یا رنگی بهت میاد

شاید مدل مویی ک الان داری باعث معمولی شدن چهرت شده

بعد کلی سایه رژای محتلف امتحان کن ببین کدوم رنگش بیشتر بهت میاد 

انواع خط چشمارو تمرین کن بکش کم کم یادمیگیری با توجه ب سبک‌چهرت ارایش کنی اون وقت میبینی چق با ارایش چهرت زیبامیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ببین بایدبگردی ببینی چ مدل مو یا رنگی بهت میادشاید مدل مویی ک الان داری باعث معمولی شدن چهرت شده ...

همه نوعشو تمرین میکنم همش ... ولی خب بیس صورتم زشته دیگه .. ن فقط صورت ،هیکل .. خیلی ناراحتم بخاطرش هر روز اذیت میشم بحاطرش

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

دوست داری عکستو بذار ببینیم نظر بدیم.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

همه نوعشو تمرین میکنم همش ... ولی خب بیس صورتم زشته دیگه .. ن فقط صورت ،هیکل .. خیلی ناراحتم بخاطرش ...

مشکل چهرت چیه؟

میتونی با روغن بادام یا سریتا یا کندش مژه و ابروهاتو پرپشت بلندکنی

وقتی مژه هات طبیعی بلندشه بشدت زیبا میشی

لباتو شیدینگ کن تاهمیشه توخونه لبات خوش رنگ باشه

اگه صورتت زیادی تپله شش ماه قندمصنوعی رو ترک کن هم پوستت شفاف میشه کمترجوش میزنی هم اگ غبغب داری از بین میره و پف صورتمم ازبین میره و صورتت لاغرمیشه

اگ گودی زیرچشمم داری ژل بزن

واسه اندامت یا توخونه ورزش کن یا برو باشگاه