2777
2789
عنوان

کسایی که تو رابطه واردن بیان

170 بازدید | 17 پست

نظرتون چیه؟؟😄

یه هفته س مشکلاتی داره و انرژی نمیذاره تو رابطه، خیلی هم راحت نیست براش حرف زدن راجع به مشکلاتش، به نظرتون کارم درسته؟؟ 

واقعیت اینه که الان یه ماهه یا من مرخصی بودم رفتم شهرمون یا اون رفته بوده شهرشون، اصلا همدیگه رو ندیدیم، شنبه برگشته و دعواش شده با همخونه ایش و رفته خوابگاه. 

ولی مسئله اینجاس که بهش زنگ میزنم برنمیداره اصلا، فقط دیروز کوتاه جواب اس ام اس میداد. 

بهش گفتم؛ 

عزیزم من فکر میکنم که آمادگی بودن تو رابطه رو نداری و انگار راحت نیستی که این موضوع رو با من در میون بذاری

اگر موافقی فعلا رابطه رو متوقف می کنیم تا دو هفته. تا ببینیم چه تصمیم نهایی برای ادامه میگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا اینجا خانم ها نمیدونن که خانم ها وقتی مشکلی براشون پیش بیاد دلشون میخواد حرف بزنن برن سراغ شریکشون و ازش حمایت بگیرن

ولی آقایون برعکسن دوست دارن تنها باشن و خلوت کنن و تنهایی برای مشکلشون راه حل پیدا کنن

اونها تنها چیزی که میخوان اینه که درکشون کنید و بزارید اونا برن تو غار خودشون

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔
اخه به نظرم ادم ها تو رابطه باید خواسته هاشون رو شفاف به هم بگن که سوتفاهم پیش نیاد.

سو تفاهمی نیست. وقتی می‌بینی طرف داره یکی درمیون جواب پیاماتو میده و تو هم در جریان مشکلاتشی، اجازه بده کمی تنها باشه. لزومی نداره مزید بر استرسش بشی و بگی فعلا کات کنیم

درست بود به نظر منچون وقتی توی رابطه میره کسی یعنی وقتی مشکلی پیش میاد واسش به نظر خودش فکر کنه با ت ...

منم همینجور فکر میکنم

حداقل میگم اصلا دوست نداره راجع به مشکلاتش حرف بزنه اوکی، وقتی دید بهش زنگ زدم اون موقع نتونست جواب بده،بعدش یه زنگ بزنه در مورد چیزای دیگه صحبت کنیم. 

به نظرت اینکه گفتم دو هفته بد نبود؟؟ 

نمیخواستم یهو کات کنم چون رفتارش در اون حد نبوده، و میخواستم این فضا رو بهش بدم که خودش رو جمع کنه

خودتو سبک نکن هیچوقت فاز شماهارو نفهمیدم طرف اهمیت نمیده سرد میشه بعد شماها پیام میدین هم داری منت م ...

عزیزم سوختن چیه

من دوسش دارم

و دارم احساسم رو نشون میدم، دارم میگم که سرد شدنش میتونه چه تبعاتی روی رابطه داشته باشع، 

منم همینجور فکر میکنمحداقل میگم اصلا دوست نداره راجع به مشکلاتش حرف بزنه اوکی، وقتی دید بهش زنگ زدم ...

نه بد نیست

حداقل اون باید فکر کنه توی این دو هفته که نیستی به نظرش تغییری توی زندگیش حس می‌کنه یا که نه