2777
2789
عنوان

چجور به مشاورم بگم درس نخوندم خستم🥺🤦🏻‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 39 پست

دروغ نگو بهش که مربضم و … ، بگو یه انتراک میخوای که با قدرت برگردی ، همه مشاورا اصولا اخر هفته یه بازه چهار پنج ساعته استراحت و تفریح میزارن چون مغز نیاز داره  

اون روی سگم باهاتون صحبت میکنه ، بفرمایید.

مریض نیستم😶فقط شور و اشتیاق اول مهرو ندارم

چه پایه ای هستی ؟

البته که طبیعی گاهی همچنین حسی ولابد دلیلی پشتش؟

البته خودم هم مشاور هستم بیشتر برای بچه های خودم 

ولی بعضی از دانش آموزانم پیام میدهند وحس ناامیدی دارند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بگو حوصله ندارم گریم میگیره اونم راهکار میده بهت وگرنه مشاور گرفتی فقط گزارش کار بدی؟ اگه اینطوری ...

والا من سال قبلی کنکور داشتم 

هر هفته که زنگ میزد یه سی دقیقه فقط قوت قلب میداد که صد خودتو بزار درست میشه همه چیز

دروغ نگو بهش که مربضم و … ، بگو یه انتراک میخوای که با قدرت برگردی ، همه مشاورا اصولا اخر هفته یه با ...

نه مشاور من برنامه یکماهه داده بهم استراحتی هم نداشته 

چه پایه ای هستی ؟البته که طبیعی گاهی همچنین حسی ولابد دلیلی پشتش؟البته خودم هم مشاور هستم بیشتر برای ...

پشت کنکوریم سال چهارمم نه من نا امید نیستم فقط حس میکنم کارای سختش هنوز مونده یا اینکه چرا تموم نمیسه چرا باید کارای تکراری بکنم خسته شدم🤧🥀🤧🥀

نه مشاور من برنامه یکماهه داده بهم استراحتی هم نداشته

خب بهش بگو اخر هفته حتی یه تایم کوتاه به عنوان استراحت و تفریح بزاره ، اگرم نزاشت خودت بزار ، اگه قبول نکرد شمارشو بده من جرش بدم 😂

خب کار مشاور همینه باید همراهت باشه نذاره کم بیاری

خستگی الانم طبیعیه؟؟؟ 🥺🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️به مشاورم چی بگم بفهمه خستم🥺همین که بگم لطفا دیگه درس نخونم میفهمه؟ 

پشت کنکوریم سال چهارمم نه من نا امید نیستم فقط حس میکنم کارای سختش هنوز مونده یا اینکه چرا تموم نمیس ...

به این فک کن دیگه اخراشه بعدش راحت میشی از همش 

خستگی الانم طبیعیه؟؟؟ 🥺🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️به مشاورم چی بگم بفهمه خستم🥺همین که بگم لطفا دیگه درس نخونم ...

نههه بگو انگیزه ندارم نمی تونم بخونم ناامیدم 

من سال دومه پشت کنکورم سخته مشاور هم ندارم