2777
2789
عنوان

قهوه بدون قهوه ساز برای بیداری خواهشااا کمکک

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 36 پست
جزوه چیه 🤦🏻‍♀️😂قهوه ترک برای بیداری خوبه ؟ چجوری دم کنم ؟ پودر قهوه ترک بگیرم؟

همون قهوه جوش

بله کلا قهوه های دمی خوبن واسه بیدار موندن

پودر قهوه ترک رو باید بگیرین 

اسپرسو هم خیلی خوبه ولی من طعم ترک رو بیشتر دوست دارم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اخه شنیدم میگن قهوه دمی بیشتر اثر داره

خب میگی پولشونداری وگرنه قطعا بادستگاه یچیز دیگس

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی چه خوبینی برم به قهوه فروشه بگم پودر قهوه روبوستا میخام؟موکاپات واسه پودر قهوه یا دونه قهوه؟

موکاپات سه کاپ بگیر 

ئه لیوان قهوه میشه موکاپات رو که خریدی از فروشنده طرز استفاده اس رو بگیر

ولی خیلی دواحته تازیر سوپاپ آب می‌ریزی 

پودر قهوه رو تو  بسکت می‌ریزی بعد واشرو  و صافی رو فیکس میکنی میپیچونی میزاری رو گاز شعله خیلی کم بعد قهوه آماده شد اگه موکا کرم بگیری  اون تکون میخوره میفهمی معمولی بگیری درشو بلز کنی می‌بینی قهوه رو

مت موکاکرم سه سال پیش خریدم ۲۰۰ هزار الان خیلی باشه پونضده

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

همون قهوه جوشبله کلا قهوه های دمی خوبن واسه بیدار موندنپودر قهوه ترک رو باید بگیرین اسپرسو هم خیلی خ ...

ترک منو بیدار نگه نمیداره دو تا جزوه  دارم مسی الکی خاک میخوره

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

ترک منو بیدار نگه نمیداره دو تا جزوه دارم مسی الکی خاک میخوره

برا من تاثیر داره معمولا 

البته هیچی مثل هایپ نمیشه برام ولی به ضررش نمی ارزه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
مرسی عزیزم قهوه روبوستا واسه شما تاثیر داشته ؟

اره اگه بسکت رو پر کنی تقریبا میشع دبل منو دو شاتش یک روز کامل بیدار نگه میداره

برا من تاثیر داره معمولا البته هیچی مثل هایپ نمیشه برام ولی به ضررش نمی ارزه

ن من قهوه خیلی  روم تاثیر داره 

الان دیگه معتاد شدم 

همینه؟

آره خودشه

تازه من با قسمت پرسش  فومم میزنم