2777
2789
عنوان

خو خانومای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 35 پست
الهی آمین یعنی میشه یه روزبگیم داریم اساس کشی میکنیم خونه خودمون .وای خدا اون روز روز معجزه است

اره بخدا منم میگم مگر معجزه بشه صاحب خونه بشیم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۲ساله دست به خونه نزدم

شیشه ها انقدر کثیفه اون ور دیده نمیشه 

۹تا پنجره بزرگ داریم

پرده هام سیاه شده

فرشا باید بره قالی شویی ۲تا ۱۲ ۲تا۶ و فرش آشپزخونه و چنتا تیکه

لوسترا

بیرون و بالای کابینتا

داخل کابینت و کمدا تمیز و مرتبه

مبلام کثیفن

الهی آمین یعنی میشه یه روزبگیم داریم اساس کشی میکنیم خونه خودمون .وای خدا اون روز روز معجزه است

الهی آمییییییییین

ما هم چند ماهه نتونستیم کرایه خونه بدیم،چند روز پیش صاحب خونمون به شوهرم داشت اشاره میکرد که اگر اوضاع اینجوره دنبال خونه باشید، داشتم سکته میکردم! اساس کشی یه طرف، اینکه کجا خونه پیداکنیم یه طرف

خدا خودش کمکمون کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهی آمییییییییینما هم چند ماهه نتونستیم کرایه خونه بدیم،چند روز پیش صاحب خونمون به شوهرم داشت اشاره ...

خیلی مستاجری حس و حال بدی داره

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده