2777
2789
عنوان

تاحالا شده نگای باباتون کنین ببنید چقد پیر شده بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 58 پست
پدرم پارسال یه روز بعد روز پدر رفت کما 😔 🥺 🖤

چند سالشون بود خدا رحمت کنه💔

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بالاخره پیری هم ی قسمتی از عمر حساب میشه 

خدا رو شکر هستن انقدر باشن ک پیریشونو ببینیم 🥰🥰🥰

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره البته پنجاه درصد غصه ای که خورده بخاطر من بوده و این عذابم میده

چقد تو منی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
بچه ها و اسی لطفا و خواهشا پیام آخرمو گزارش بزنین

من زدم چه دردسری برامون درست کردن با حذف نکردن تاپیک !

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

تو سن بالا 50 سالگی بابام بدنیا اومدم اون زمان هم پیر بود کلاس اول بودم همه می‌گفتن پدربزرگته💔 حوصله پدر بودن نداره الان ولی نبودش خیلی گرون تموم میشه چون نذاشت استقلال داشته باشیم 

اره خیلی😓پدر منم بعد فوت عمه ام خیلی پیر شد خیلییی.خیلی زجر کشیدم خیلیی😔😔تموم زندگیمه من عاشقشممم ...

وای بالاخره یکیی هست منو درک کمه😭😭

من اتفاقا همین الان داشتم عکسی که از پدرمادرم گرفتم رو نگاه میکردم و دقت کردم دیدم چه قدر پیر شدن😢

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

اره خیلی

بعد همه وجودم از غصه تیر میکشه

برای روزایی که کنارش نیستی برای اینکه ته تغاری هستی و عاشقانه دوستدارن

برای وقتایی که خداحافظی میکنیم چشاش پراشک میشه💔🫂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره خیلی وقتا آخرین بارم همین دیشب بودالبته بابام جدیدا بهم نگاه میکنه اشک تو چشماش جمع میشه مثلا دی ...

چرا