2777
2789
عنوان

الهام بخش برای زندگی بهترتون کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست

پدرم،نبض زندگیم❤

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام

شوهرم

یکی از دبیرای مدرسه

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

هیچکی 

این که الان هستم نتیجه درس گرفتن من از زندگی نتیجه اینه که مثلا چجور دخترایی واسه من هم جنس جذاب هستن و ....

مثلا اولویت خانوادمنه 

ادب خیلی رعایت میکنم 

حسودی به داشته ها کسی نمیکنم 

هیچوقت کسیو تو هر شرایطی که هست قضاوت نمیکنم چون معتقدم زمین کرده نمیمیرم تا اون اتفاق واسه خودم نیوفته

دروغ نمیگم  واقعاااا ترجیح میدم حقیقت بگم 

باشگاه میرم برای حال خوب خودم نه واسه بزرگ کردن ی سری اندام ها  فقط بخاطر حال خوب خودم 

کلا وقتی خودم میرسم انرژیم می‌ره بالا احساس ارزش مند بودن میکنم 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
اره خب سعی میکردم جوری باشم که منو هم اوتجوری خوب ببینن همیشه دوست داشتم قیافه ی اونو داشته باشم تیپ ...

سعی نکن تقلید کنی یک آدم همه چیزش خوب نیست فقط ویژگی‌های مثبتش رو در خودت ایجاد کن بهترین الگو برای آدما پیامبره طبق آیه قرآن

لَقَدْ کانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ کانَ یَرْجُوا اللّهَ وَالْیَوْمَ الْآخِرَ وَ ذَکَرَ اللّهَ کَثِیراً به یقین براى شما در زندگى پیامبر خدا سرمشق نیکویى بود، براى آنها که امید به رحمت خدا و روز بازپسین دارند و خدا را بسیار یاد مى کنند.

میتونی زندگینامه بخونی

تو زندگی و بردی دختر جون

ممنون 😊

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!