2777
2789
عنوان

برای برادر هاکان کدوم اسم مناسبتره بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 34 پست

ببخشید ک نظر میدم ولی ب اینا هم فکر کن

شایان

اشکان

کایان

هومان

عرفان

آریان

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
مرسی واقعا...خوبکه توی توضیحات نوشتم این اسمها رو پیشنهاد ندین چون تکراری هستن😑😑😑اقوام نزدیکمون گ ...

وای من فکر کردم از بین اینا باید بگم 🥲

کامل نخوندم 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بازم میگم شاید نظرت عوض شد هایکا ،هورنام ،هامان،هرمان ،هاوش،هیرمان،هامن   

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
همشون قشنگه اون هورمزد رو من خیلی دوست داشتم همون هرمز یا اهورا مزدا ی خودمونهاگه بچه ی من بود میذاش ...

اره خودمم هورمزد رو خیلی دوست دارم بخصوص چون پسر اولم اسمش ترکی هست، دوست داشتم این یکی ایرانی باشه

هومهر هم خیلی دوست دارم ولی بخوای قشنگ تلفظش کنی یکم سخت میشه اکثرا میگن هومر ....هومان هم اسم یکی از نزدیکانم هست اسم تکراری دوست ندارم

دیوانه و دلبستهٔ اقبال خودت باش..😌🌻💛
ببخشید ک نظر میدم ولی ب اینا هم فکر کنشایاناشکانکایانهومانعرفانآریان

عزیزم ممنون از نظراتتون تمام این اسامی رو توی اطرافم دارم و از اسم تکراری خوشم نمیاد....کایان اتفاقا خیلی به هاکان میاد اما چون هاکان ترکی هست اسم بعدی رو دوست ندارم ترکی انتخاب کنم وگرنه ازش خیلی خوشم میاد

عزیزم ممنون از نظراتتون تمام این اسامی رو توی اطرافم دارم و از اسم تکراری خوشم نمیاد....کایان اتفاقا ...

آرکان چی؟

آرتان هم بد نیست

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
آرکان چی؟آرتان هم بد نیست

اسمهای با ابهت  رو بیشتر میپسندم عزیزم مثلا بارمان یه سنگینی خاصی داره.....آرتان و آرکان چون نسبتا جدید هستن حس میکنم من دراری هستن با اینکه معنیشون زیباست

اسمهای با ابهت رو بیشتر میپسندم عزیزم مثلا بارمان یه سنگینی خاصی داره.....آرتان و آرکان چون نسبتا ج ...

کاملا درسته

پویان و نویان چطوره؟

حالا ولت نمیکنم تا امشب تایید نکنی😂

کاملا درستهپویان و نویان چطوره؟حالا ولت نمیکنم تا امشب تایید نکنی😂

پویان قدیمیه عزیزم درضمن اسم پسر عمم و چند نفر دیگه تو اشناها هستش😁😅 

نویان رو دوست دارم اتفاقا معنیش با هاکان تقریبا یکیه

اما باززززز هم اسم بارمان و رایان یه ابهت دیگه دارن🤭

کاملا درستهپویان و نویان چطوره؟حالا ولت نمیکنم تا امشب تایید نکنی😂

خدااااااایی بارمان و رایان از پویان خییییییلی قشنگترن😁

پویان قدیمیه عزیزم درضمن اسم پسر عمم و چند نفر دیگه تو اشناها هستش😁😅 نویان رو دوست دارم اتفاقا معن ...

هرچی که میذاری الهی نامدار باشه و قدمش پر خیر و برکت

برای منم دعا کن

پسر منم تنهاست

پنج ساله اقدامم

نمیشه ک نمیشه

خدااااااایی بارمان و رایان از پویان خییییییلی قشنگترن😁

درسته عزیزم

شما باید بپسندی

آقا هاکان چندسالشه؟