2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7860 بازدید | 336 پست
من خودم مستاجری رو به هیچ عنوان قبول نمیکنم چون کسی این مدلی باشه در حد من نیست اصلاالبته بازم بستگی ...

البته رهن بعضی خونه ها از قیمت کل اکثر خونه هایی که بقیه زندگی می کنن بیشتره، الزاما هر کسی که خونه ای اجاره یا رهن می کنه بی پول نیست 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به سلامتی عزیزم من یه سری ترس دارم که نمی‌خواستم بیارم تو این شرایط ولی خب سی سالمه و بخوام راستش بگ ...

من کلا تو زندگی نترسم شوهرم اما برعکس کلی بهش انگیزه میدم سر هر خریدی مثلا ماشین یاخونه کلی ترسید که شاید از پسش بر نیام 

منم پشتش بودم و خدارو شکر الان یاد گرفته

البته رهن بعضی خونه ها از قیمت کل اکثر خونه هایی که بقیه زندگی می کنن بیشتره، الزاما هر کسی که خونه ...

نه بی پول نیست ولی شرایط مستاجری با مالک بودن خیلی فرق داره

من نمیتونم مستاجری تحمل کنم اصلا

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

من کلا تو زندگی نترسم شوهرم اما برعکس کلی بهش انگیزه میدم سر هر خریدی مثلا ماشین یاخونه کلی ترسید که ...

منم کلی بهش انگیزه میدم چون تو خانواده ای بزرگ شده که دایم بهش گفتن تو نمیتونی 

هنوز اکی نشدهوام اروراق زوجینه ماهی ۱۶ قسطشهیه وامیم همسرم از روی جوازش میگیره اون و نمیدونم چندهدر ...

اوراق زوجین چقدر عزیزم وامش

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

آپارتمان خونه حساب میشه؟

آره دیگ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اوراق زوجین چقدر عزیزم وامش

900

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بودیم اوون زمانا الان خوه خودمونه

به سلامتی 

وام گرفتید؟ 

دیگه هرکی داره از قبلا دارهوگرنه مگه میشه خونه خرید بااین اوضاعیه ده سالی باید پس انداز طلا و سهام و ...

دقیقا 

جدی؟ مثلا چه فرقی؟

شما وقتی خونه به نامته یه سرمایه داری

دیگه پولت حیف و حروم نمیشه

هر کاری هم دلت بخواد میتونی با ملک ات بکنی

سرسال هم نگران افزایش اجاره و رهن و اینا نیستی یا اینکه صاحب ملک بخواد بندازتت بیرون

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

شش سال مستاجر بودم یک ساله پدرم بهم خونه داده

به سلامتی عزیزم 

همسرم قبل ازدواج خونه مستقل با امکانات کامل داشت

چه‌ خوب 

خودشون خریده بودن یا پدرشون؟ 

۵سال اول زندگی رفتیم مستاجری.بعدش خداروشکر خونه خریدیم..۹ساله ازدواج کردم.

به سلامتی عزیزم وام و.. گرفتیو؟