2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از یک خانواده سطح پایین با ۱۲تا بچه که پدرشون کارگر شهرداری بود شد دکتری فیزیک و رفت آمریکا بعد از چند سال هم با یه پسر مولتی میلیارد ایرانی ساکن آمریکا ازدواج کرد،خیلی براش خوشحالم با اینکه شاید ۲۰سال باشه ندیدمش

واقعان خوبه؟ چون قصدم من فقط مهاجرته

ولی سخته یاد گرفتنش فکر نکنم بتونی

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

مجردی؟انشالله ی همسر خارجی خوب پیدا کنیمن همیشه دوست داشتم با ی خارجی ازدواج کنم

اره ۲۱ و. دانشجوم اینجا

دوست ندارم همسرم خارجی باشه حتی مهاجرتم دوست ندارم

ولی یه مدت تمام فکرم مشغول کرده و انگار احساس نیاز میکنم به رفتن درحالی هدفی واسش ندارم دلشوره عجیب و حس عقب موندن از زندگیم😪

🪸🐠🫧

اینجا درست میشه به زودی مطمین باشید ... ضمنا تنها جایی که ارزش مهاجرت داره آمریکا و مرتبه بعد استرال ...

آره اروپا فک کنم افغانستانی هم زیاد باشه

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

داییم انگلیس هست کارش خوبه اما بارها شده که میخواست بررده دایی بزرگم جلوش رو گرفت خیلی سختش بود اما چون کار و زندگیش خوب پیش میرفت برگشتنش ریسک داشت معلوم نبود اینجا کار ب خوبی اونجا گیرش بیاد الان ازدواج کرده دوتا بچه ها داره دیگه حرف برگشت نمیزنه ولی مشخصه خیلی راضی نیست

دختر عمه شوهرم هلنده ی بچه کوچولو دارن گله ای از اونجا نداره ولی هربار که زنگ میزنه کلی دعا میکنه ایران درست بشه بتونه سریعتر برگرده

برا اروپا گفتی میگم

چون اروپا بزرگترین اقتصادش که آلمانه از یکی از متوسط ترین ایالت های آمریکا درآمدش گمتره ...چون مساحتش کمه و با یه تهدید احمقانه پوتین ممکنه به فنا بره ...چون ترامپ اروپا رو تا حد ممکن تضعیف می‌کنه مگه اینکه رهبرانشون تغییر بکنه که ممکن به نظر نمیرسه... چون اروپا ازنظر اقتصادی خیلی عقب افتاده از دنیا

امید آخرین چیزیست که میمیرد