2777
2789
عنوان

چرا معلمیو با دندانپزشکی مقایسه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 42 پست

پول شما توی جیب دندونپزشکاست؟!

اگه ناراضی هستین از شرایطتون بهش اعتراض کنید، مطالبه کنید، با بقیه مشاغل چیکار دارید؟!

همون طور که درامدهای پایینتر از شما هم به جای مقایسه خودشون با شما بهتره برن دنبال حقشون چون پولشون توی جیب شما نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی مقایسه نکرد ، اگرم مقایسه ایی صورت گرفت خودتون مقایسه کردید

از درامدتون ناراضی و اومدی با دندانپزشک مقایسه کردی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

هر کسی شغلی داره که شرافتمندانه درآمد بدست میاره قابل احترامه

اگه بحث درآمد باشه ، دندان پزشکی درآمد بیشتری داره

ولی آیا همه میتونن دندانپزشکی قبول بشن ؟ 

و آیا همه میتونن معلم بشن ؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

ما معلماهمیشه بین پول و عشق عشق رو انتخاب کردمو به همین خاطرع ک معلم شدیممقایسشونم اشتباههدندان پزشک ...

وا کی گفته دندون پزشکی به شریفی معلمی نیست

همه چیز زندگی نوبتیه ،نوبت منم میرسه

ما معلماهمیشه بین پول و عشق عشق رو انتخاب کردمو به همین خاطرع ک معلم شدیممقایسشونم اشتباههدندان پزشک ...

😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

نمیدونم چرا انقدر معلما از زمین و زمان شاکی ان

خب اگه اتقدر بده چرا موندید هنوز

اگ واقعا خوب نیست خب استعفا بدید 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

چون فکر میکنن این دو شغل حقوقشون زیاده.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

موقع انتخاب شغل اسلحه رو سرتون بود؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد