2777
2789

بعد از زایمانم شوهرم خیلی سرد شده 6ماه داره میشه ک زایمان کردم رابطه مون ماهی دوبار نهایتش 3بار

تو این 6ماه ک بچم ب دنیا آمد شوهرم مغازشو جم کرد وضع مالیمون خیلی خراب شد ولی باز الان مغازه پیدا کرده میخاد سر کار شه و خیلیم باهاش دعوا کردم تو این مدتها

ولی الان ک خوبم باهاش اونم باید با شرایط کنار بیاد و تا الان باید خوب میشد باز قبل زایمانم خیلی خوب بود اصلا هیچوقت تو این6سال زندگی اینجوری نشده بود من 22سالمه شوهرم 29 رو درو نمیتونم بهش بگم یعنی ی ماه پیش سر بستع بهش پیام دادم گفتم تو الان حتی ی بغل خالی ام نمکنی منو بعد گفت تقصیر خودته ک باهام اونقدر دعوا مردی و هرچی دلت میهاست بهم میگفتی بعد گفت درست میشم

الان بنظرتون بهش پیام بدم بپرسم راجب رابطع؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره