2777
2789
عنوان

از روی علائم و سونوم بگید بنظرتون تو دلیم دختره یا پسر❓😍

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سر دخترم خوشگل و زرنگ بودم نمیدونم شاید چون بچه اول بود

بچه دوم سر پسرم داغون و صورتم لاغر درد شدید از اول تا آخر ضربان قلبش۱۴۰ بود البته تو هفته های بالا

تو هردوبارداری قبلیم همه چی میخوردم حالت تهوع نداشتم فقط از سوسیس کالباس بدم میومد

الانم داغونتر از بارداری دومم درد شدید دارم همش میفتم یه گوشه کم خونی شدید دارم هماتوم دارم حالت تهوع دارم اما بالا نمیارم از بیشتر غذا ها مخصوصا گوشت  نفرت دارم و اما مثل بارداری های قبلیم عاشق شور و آرام ضربان قلبشم تو هفته ۷  ۱۴۱بود

تست تعین جنسیت نخ سوزن پسر نشون داد

بارداری های قبلم و که به ترتیب درست نشون داده

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من عاشق گوشتم اصلا غذای غیر گوشتی از گلوم پایین نمیره

من الان از گوشت نفرت دارم 

عروس عموم دوماهه زایمان کرده از گوشت نفرت داشت بچش پسره

به اینا نیست 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

دختر خواهرم همه ی علائم شما رو داره  نی نیش دختره😍😘 اتفاقا ضربانشم ۱۵۴ انگار  خود شماست زبر و زرنگ شکم تیز  ترش و شور😍😍😂😂😂

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •