2777
2789
عنوان

زگیل دست کودک چی کار کنمممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 26 پست
آب خرفه چیه ؟ امتحان کردید ؟ دوست ندارم همه چی رو روش امتحان کنم .کودکه

پسره خواهرم ۵..۶ سالش بود رو صورتش زگیل زد شاید ده بار بردیمش لیزر چقدررر درد میکشید گریه میکرد ولی باز برمیگشت تا یه روز یه نفر گفت ک اینو امتحان کنیم هزارتا چیز امتحان کرده بودیم ولی نمیرف گفتیم اینو هم حالا امتحان کنیم بچه هم بود نمیزاشت درست حسابی ولی کاااامل بردشش 

سبزیه خرفه منظورم‌هست عزیزم

ابشو بگیر بزار روش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شکل زیگیلش چه شکلی بود ؟ چند تا داشت ؟ چند سالش بود ؟

4 سالش بود زیگیلش چن تا از روی شصت پاش ور اومده بود چن تا هم روی انگشت دستش ضمخت و سفت بود ارثیه پدرش هم داشت مدتها رفت کرایوتراپی اصلادفایده نداشت اخر طب سنتی رفت اینو گفت هر دوتاشون خوب شدن

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
یه دارو هست به اسم اسید سالیسیلیک.از داروخونه بخر و بزن . اطرافش هم پماد زینک بزن چون پوست دست رو می ...

عزیزم دکتر چی تجویز کرد ؟ راستی شنیدم این زگیل ها همون hpv هست متاسفانه 

✔️ خبرنگار 
پسره خواهرم ۵..۶ سالش بود رو صورتش زگیل زد شاید ده بار بردیمش لیزر چقدررر درد میکشید گریه میکرد ولی ...

باشه ممنون ،باید خشکش رو بخرم یا جایی برم بچینم ؟ تازه باطه یا خشک 

✔️ خبرنگار 
دکتر پوست یا پزشک متخصص کودکان ؟

پوست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
عزیزم دکتر چی تجویز کرد ؟ راستی شنیدم این زگیل ها همون hpv هست متاسفانه

دکتر همین اسید سالیسیک رو تجویز کرد. داروی ارزون و زیادیه. هر داروخونه ای داره. اصلا هم نمی‌سوزونه و درد هم نداره. فقط مواظب باش به پوست سالم اطراف نخوره. 

Hpv تناسلی و جنسی هم نیست. از آب آلوده میاد این.