2777
2789
چه تغییری میکنه؟بخاطر چی؟

کات میکنی بعدش میری خدمت

از خدمت که میایی تصمیم های احساسیت کلا عوض میشن

دیدت باز میشه نسبت به عشق و علاقه اونم بخاطر درد هایی که بهت تحمیل مبشه

یع چیز پسرونس سخته توضیح دادنش

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با سرباز چطور دلتون میاد کات کنین امشب بش پیام بده بگوش دردت ب جونم دلتنگتم لطفا برا امضام 💔 🥺

مقصر خودش بود گوشیم نداره البته اونجا

کاربری دست دونفره😃
کات میکنی بعدش میری خدمتاز خدمت که میایی تصمیم های احساسیت کلا عوض میشندیدت باز میشه نسبت به عشق و ع ...

امیدوارم اونم تغییر کنه🙂

کاربری دست دونفره😃
چندی میخای من ۵یی میدم بت اگه میخای

اگ ۱۰ تومن بس نبود ۲۰ ت 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .