2777
2789

حاجت روا بشید

منم دعا کنید

خداوند میفرمایند👈🏻فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا  یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند....... حالا همین خدا یه جای دیگه میگن👈🏻 إِنَّ اللّهَ لاَ يُخْلِفُ الْمِيعَادَ:  خداوند عهدش را زیر پا نمی گذارد ،....... 🔹مطمئن باش که صداتو میشنوه.....  برای امام زمان یه صلوات بفرست💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاضامن آهورضا کمکم کن نجاتم بده ازاین برزخ .آقاجان میگن شما مریضارو شفامیدین میشه منم شفابدی؟میشه باکسی که دوسش دارم ازدواج کنم میشه منم حاجت روابشم یعنی میشه 

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤