2777
2789

من اصلا نمیتونم بگم ،چه رو در رو چه تو پیام ،هرچی بهم بی احترامی بشه هیچی نمیگم فقط سکوت میکنم شاید طرف خودش متوجه بشه ولی نمیشه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

من رودر رو میگم 

پیام و زنگ‌نه 

نمیتونم اصلا با پیام مخصوصا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
من رودر رو میگم پیام و زنگ‌نه نمیتونم اصلا با پیام مخصوصا

خوشبحالت ،رو در رو که هزار بار بهتره ،مم از گل نازک تر به دوستم نمیگفتم و یه شوخی کوچیک که میکردم راحت میگفت ناراحت شدم سریع عذر خواهی میکردم ولی اون هرچی دلش می‌خواست به من می‌گفت و نتونستم بگم ناراحت میشم از دستت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همون لحظه بیان میکنم

حتی زنگ میزنم صحبت میکنم اگر رو در رو نشه

خیلی دوست دارم با خودمم همینقدر رو راست باشن و اگر ازم ناراحت شدن به جای قهر رو عوض کردن رفتارشون و بی محلی و رفتارهای بچگانه که بشینم حدس بزنم من چیکار کردم باهام راجبه دلخوریشون حرف بزنن یا مقصرم عذرخواهی میکنم یا سوتفاهم بوده توضیح میدم 

من همون لحظه بیان میکنمحتی زنگ میزنم صحبت میکنم اگر رو در رو نشهخیلی دوست دارم با خودمم همینقدر رو ر ...

خیلی خوبه اینطوری کاش منم میتونستم