2777
2789
عنوان

به دختر دایی خرم چجوری میتونم کمک کنم❓🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 71 پست
وای یاخدا ترسیدم واقعا راست میگی به اینا فکر نکرده بودم واقعا ممنون که گوشزد کردی بهم به خواهرش پیام ...

عزیزدلم واقعا قصد نداشتم نگارانت کنم خودم واقعا نگران شدم ببخشید قصد قضاوت ندارم ولی اون پسر حالشو میکنه یه دختر بچه رو گول زده حالشو میکنه بعد ولش میکنه 

به خواهرش بگو به بهانه ای گوشیشو با دقت چک کنه ولی نگه شما گفتین که اعتمادش نسبت به شما کم بشه ولی خب این وسط آسیب به جسم و روووح دخترخالت وارد میشه بعد چندسال که میتونه رابطه خخخیلی خوشگلی داشته باشه دیگه با اون روخ و روان نمیتونه دختر خالتت وابسته شده بعد چندوقت که ولش کنه آسیییب میبنه

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
باور کن کلی باهاش حرف زدم گفتم همین الانم بدبخت شدی دیگه نزار بدبخت تر بشی. انگار عقل نداره کلا من ۱ ...

نمیدونم واقعا 

انگار تحت تاثیر هورمون هاس

مسی غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.با توجه به نام کاربریم، هنوز امید دارم به طلوع مسی!.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست.ستاد مبارزه با اسم سایت و عضو انجمن تغییر نام به فادر سایت. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب من از اون کمک خواستم چرا باید انجام نده؟ گفت اگه لازم باشه ارجاع میدم به حراست آموزش و پرورش من ۱ ...

عزیز دلم این مسائلی هست که حتما لازمه یکی از بزرگترها مطلع بشه .

اگر با مامانت راحتی غیر مستقیم بگو به داداشش بگه که هوا دخترشو داشته باشه .

دختر دایی ات بچه است واقعا میترسم از عاقبت این کار 

عزیز دلم این مسائلی هست که حتما لازمه یکی از بزرگترها مطلع بشه .اگر با مامانت راحتی غیر مستقیم بگو ب ...

میدونم واقعا من تنهایی کاری از دستم بر نمیاد 

فعلا میخوام اول خواهرشو در جریان بزارم

معلم آینده :)

عزیزدلم واقعا قصد نداشتم نگارانت کنم خودم واقعا نگران شدم ببخشید قصد قضاوت ندارم ولی اون پسر حالشو م ...

بله واقعا قبول دارم حرفاتونو 

دیشب به دختر خالم پیام دادم میگه جدا شدم ازش ولی فقط سه روز طاقت آوردم باز رفتم پیامش دادم 

میگه مامانم ترسیده بود میگفت چته چرا اینجوری شدییی

کلا خیلی وابسته شده به پسره 🗿خاک تو سرشششش

معلم آینده :)

بله واقعا قبول دارم حرفاتونو دیشب به دختر خالم پیام دادم میگه جدا شدم ازش ولی فقط سه روز طاقت آوردم ...

از طرف فرد دیگه ای پیگیری کنید

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

فاصله بگیر ازاش وگرنه تورم مثل خودش میکنه 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

ما چیزی میگیم برخی حمله میکنن

چند روز قبل این تاپیک رو گذاشتم تعطیل کردن:

گمشده جامعه امروز ما بیا بگم چیه

سلام. تقوا تقوا تقوا

گمشده جامعه امروز ما ..... البته نزد برخی ....

الان تو مترو هستم متاسفانه وضع حجاب .... رفتار برخی آقایون ..... مفاسد اقتصادی ..... دروغ .... غیبت ..... 

کم‌کاری در محل کار ...... واژه های مصادیق فساد مثل رل کرش شوگر اکس پارتنر .....

متاسفانه برهی متاهل ها از مجردها جلو زدن هرچند وسه هم مجرد و هم متاهل بده و کریحه   

بعد طرف میاد میگه از زندگی سیرم و .....

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️