2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدا شو آدما تو نامزدی سعی میکنن بهترین خودشونو نشون بدن این از الان این گوهه ببخشیدا

وای لعنت ب نظام اموزشی

هیچی یادمون ندادن عوضیا

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
دیوانه ام الکی بگمچندین سال دوست بودیم دست بزن نداشت بد عروسی ب کل عوض شده

عوض نشده خودشو نشونت داد

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

تورو خدا همین الان تمومش کن حدود بیست سال پیش یه خانمی سر همین که خریدای عقدش گرون بودن از نامزدش کتک میخوره اینم چون بچه‌بوده و خیلی به هم وابسته بودن چشم پوشی میکنه الان بیست ساله باهم زندگی میکنن ولی خانمه هنوز که هنوزه حسرت اینو میخوره که کاش همون موقع تمومش میکرد

اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁

برین بهش

جوری ک فراموش نکنه

و تموم کن

اگر تموم نکردی عقل نداری

شک ندارم بعد چن روز تاپیک میزنی بی یی چکم مثبته