2777
2789
عنوان

فوبیا اجتماعی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 43 پست
زشتی؟ چن سالته؟ منم ایجور بودم اویل فک میکردم همه دارن نگام میکننحس میکردم قوز دارم مکقع راه رفتنو.. ...

نه اینجور که اطرافیان میگن 

کلا بحث قیافه نیست من تو هر چیزی هیچوقت خودمو نمی‌بینم 

اگه درسم خوب باشه بازم مدام فکر میکنم نیست

هنری داشته باشم مدام فکر میکنم چیز خاصی نیست

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سوتی میدادم تو حرف زدم روابط اجتماعی ام بلد نبودم ساده بودم تو روابط کم کم ب مشکلاتم فکر کردم روز ...

خوب میشی تمرین کن

اولش تو آینه نگاه کن با خودت حرف برن

از خودت فیلم بگیر با گوشی با خودت حرف بزن

کلاس آواز و موسیقی درمانی

باشگاه برو

نمیخواد حالا حرف بزنی

مهارت یاد بگیر

رقص و موسیقی و آواز برات خوبه

یک روز انجام بده

برای من که خیلی خوبه

به آدم های دیگه اهمیت نده همه فکر منافع خودشون هستن

نه اینجور که اطرافیان میگن کلا بحث قیافه نیست من تو هر چیزی هیچوقت خودمو نمی‌بینم اگه درسم خوب باشه ...

صحبت های  دکتر هلاکویی گوش کن به من خیلی کمک کرد تو یوتوب سرچ کن کیس های مشابه زیادن باهاشون حرف زده 

۲۷ روز ب روزم مشکلم حاد تر میشه

فک کردم نوجونی 

البته خودمم 24 ام 

ببین اول باید ب خودت بفهمونی این همه ادم چرا باید بشینن ب تو فکر بکنن؟ مگه تو ب اونا فکر میکین؟ ن اصلاا هرکس دنبال مشکلات خودشه کاری ب من و تو نداره فقط ی نگاه سطحیه همین!! دوم اینکه باید بری بیرون اونمم خیلی زیاد ایجور افسرده میشی سعی کنی با بقیه حرف بزنی من خودم خیلی سوتی میدادم اوایل ک ی جوریم. نگام میکردن ولی میگفتم عیب نداره بار اولمه نمیدونستم و واقعا دفعات بعد کمتر میشد

اگه شهر بزرگی هستی ک کارت اسون تره برو جاهایی ک نمیشناسنت سعی کن با بقیه ارتباط بگیری حتی بدون ارتباط چشمی

صحبت های دکتر هلاکویی گوش کن به من خیلی کمک کرد تو یوتوب سرچ کن کیس های مشابه زیادن باهاشون حرف زده

مرسی عزیزم 

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

سعی کردم بزور با بقیه غریبه ها ارتباط برقرار کنم انقد حالم بد میشه ک قطع رابطه کردم باهاشون

درمان و تراپی عادی چیزی رو به زور نمیگه ها

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نه اینجور که اطرافیان میگن کلا بحث قیافه نیست من تو هر چیزی هیچوقت خودمو نمی‌بینم اگه درسم خوب باشه ...

اعتماد بنفسه

بابا منم خود کم بینی دارم ی مشکلی دارم هر شب بخاطرش گریه میکنم😐

ولی دیروز ی فیلمی دیدم ماله چن سال پیشه طرف کوتاه قد بوده از پسره 6سالکوچیکتر، قیافشم زشت تر بود ولی پسره ی جوری براش جلو خانوادش موند ک نگو، چراا؟؟ چون کوه اعتماد ب نفس بود اصلا از حرف زدنش معلوم بود مادرشوهره ریده بو بهش فقط لبخند میزد

اعتماد بنفسهبابا منم خود کم بینی دارم ی مشکلی دارم هر شب بخاطرش گریه میکنم😐ولی دیروز ی فیلمی دیدم م ...

همه چیز به اعتماد به نفسه واقعا

موفقیت و شغل و خیلی از مسائل دیگه

که متاسفانه من...😑

فک کردم نوجونی البته خودمم 24 ام ببین اول باید ب خودت بفهمونی این همه ادم چرا باید بشینن ب تو فکر بک ...

می‌دونی هر چی خودم تو منطقه امن نگه میدارم ترسم داره شدید تر میشه انگار هیچ راهی نیس بجز شروع اما هر شروعی برای من ترسناکه واقعا درد بی درمون ب این میگن

می‌دونی هر چی خودم تو منطقه امن نگه میدارم ترسم داره شدید تر میشه انگار هیچ راهی نیس بجز شروع اما هر ...

باابا مردم تو جنگن پول ندارن ی نون بگیرن

هزار تا مرض دارن

نمیتونم حرف بزنم چیه؟؟ فکر کردی تا الان ب اینا

مردم نگام میکنن چیه

مردم چی میگن چیع

بگیر ب تخمت همرو دیگه بابا

از همیت قردا میری بیرون و شروع میکنی فهمیدی؟ 

قبلش یکم فکر کن ی جمله تو ذهنت داشته باش نترس ک خراب میکنم تمرکز کن رو حرف زدنت

باابا مردم تو جنگن پول ندارن ی نون بگیرنهزار تا مرض دارننمیتونم حرف بزنم چیه؟؟ فکر کردی تا الان ب ای ...

باشه عزیزم تمام تلاشمو میکنم ممنون امید دادی بهم بتونم ب بیرون اومدن ازین مشکل فکر کنم