2777
2789
عنوان

خانما تو را قران بس کنید عشوه رو😤😤😤😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 3804 بازدید | 280 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا 😂😂😂 قیمت طلا را میگم 🤕🤕🤕

اها😐😂اقا جمله بندیتو درست کن نوشتی مایه سردردی🤣طلا نخریدی؟من هروقت دستم میومد یه تیکه میخریدم یعضیا میزارن برای روز عروسی اینجوری نمیشه هیچکس نمیتونه ولی هروقت دستت بیاد یه چیزی یگیری به ادم فشار نمیاد

اها😐😂اقا جمله بندیتو درست کن نوشتی مایه سردردی🤣طلا نخریدی؟من هروقت دستم میومد یه تیکه میخریدم یعض ...

یکم سکه داشتم .فروختم میخوام وام بگیرم خونه بخرم ،الان هیچی ندارم .

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

چقد عحیبین ایشون میگن دخترا اینقدر سبک بازی و جلف بازی درنیارن برا مردها شما مخالفی؟شما خودتون برا م ...

میشه بگین کجای صحبتام گفتم خانوما باید عشوه بیان؟! 

من میگم انقد به اقایون حق ندین و ازشون دفاع نکنین اگه انقد ادمای سطحی هستن ک با دوتا عشوه از راه بدر میشن برای چی باهاشون ازدواج میکنین!

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
یکم سکه داشتم .فروختم میخوام وام بگیرم خونه بخرم ،الان هیچی ندارم .

افرین ،مهم نیست ،خونه از طلا مهمتره به سلامتی.منم قبلا خیلی داشتم ۸ لنگ النگو و کردنبند و انگشتر و سکه و....همه روفروختم برا باغ .الان دوباره یه چند رب سکه و پلاک و...گرفتم

اقایون که باید کنترل کنن رفتار و نگاه خودشون را درسته ،ولی بهتر نیست دخترا هم به هر کی رسیدن و ازش خ ...

کلیت صحبتتون درسته 

منم هیچجای صحبتام نگفتم خانوما عشوه بیان

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟