2777
2789
عنوان

خانما تو را قران بس کنید عشوه رو😤😤😤😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 3805 بازدید | 280 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما جواب منو ندادید اگه هر روز ببینید دخترا برا شوهرتون عشوه میان و بهش شماره میدن و براش مثلا کامنت ...

من احساس غرور میکنم ک مردی ک کنارمه ادم جذابیه و من تونستم بدستش بیارم درحالیکه بقیه حسرتشو میکشن!

چون هم به خوب بودن خودم اعتماد دارم هم به پارتنرم این موضوع منو بهم نمیریزه

خانومایی ک بدشون میاد یا همسرشون غیرقابل اعتماد و هول تشریف داره یا خودشون اعتماد بنفسشون کمه و خودشونو کم میبینن یا ترکیبی از هر دو

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
من احساس غرور میکنم ک مردی ک کنارمه ادم جذابیه و من تونستم بدستش بیارم درحالیکه بقیه حسرتشو میکشن!چو ...

چقد عحیبین ایشون میگن دخترا اینقدر سبک بازی و جلف بازی درنیارن برا مردها شما مخالفی؟شما خودتون برا مردها عشوه بیاین شماعی نوعی رو میگم منظورم با شما نیست .یا اقا هستین یا 🥴

من احساس غرور میکنم ک مردی ک کنارمه ادم جذابیه و من تونستم بدستش بیارم درحالیکه بقیه حسرتشو میکشن!چو ...

اقایون که باید کنترل کنن رفتار و نگاه خودشون را درسته ،

ولی بهتر نیست دخترا هم به هر کی رسیدن و ازش خوششون اومد چراغ سبز نشون ندن ؟؟؟ 

شاید مقاومت برای مردا اونقدر اسون نیست وگرنه یوسف اینقدر معروف نمیشد که .

حس میکنم شما منظور منو متوجه نشدید اصلا .

قطعا که هر کسی به مردی نخ داد نباید بگیره ولی بهتر نیست خانم ها هم تا مطمئن نیستن طرف مجرده اصلا نخی ندن؟؟؟

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود