2777
2789
عنوان

خانما تو را قران بس کنید عشوه رو😤😤😤😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 3801 بازدید | 279 پست

اکثر این تاپیک ها توسط نوجوون ها زده میشه 

نباید جدی گرفت و حتی راه حل داد

این افراد کم سن هستن و توی دوران جاهلیت به سر میبرن.

عجیب ترینش پیشنهاد این به اصطلاح خانم هاست!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر این تاپیک ها توسط نوجوون ها زده میشه نباید جدی گرفت و حتی راه حل داداین افراد کم سن هستن و توی ...

ما هم نوجوون بودیم یه دوران ولی اینجوری ترسناک نبودیم 😂

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

اره خنده داره😂

یه پسره دیکه بود که گل منو اذیت نکنین چشاشو تر نکنین گلـــــــ مـــــن 🤣اینو هم خندیدن بهش ولی به نظرم قشنگ میخونه این اهنکو،ولی چندتای دیگه خوند تر زد 🤣ولی اینو من دوس داشتم

[QUOTE=367767299]خیلیاشون هم زن نما هستن یه کاربره از ۹۷ اینجاس اقا بوده کاربر معروفی هم هست ظاهرا اسمش کاربریش یادم ...[/QUOTEبعضیا زن نمان ،یه تاپیکایی برا رد گم کنی زدن که برگام ریخت فهمیدم مرد هستن😂

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

[QUOTE=367767299]خیلیاشون هم زن نما هستن یه کاربره از ۹۷ اینجاس اقا بوده کاربر معروفی هم هست ظاهرا ا ...

اره دیدم🤣خاک تو سرشون. ولی اینی مه میگم هیچ تاپیکی نداره هفت سال بهدعنوان دختر نقش بازی کرده دیگه فکر منم واقعی خانم شده 7سال زیاده🤣🤣🤣🫃🏼🫃🏼

نصف کاربرای سایت عقلشون رو گذاشتن توی جیبشون با انگشت وسطیشون تصمیم می گیرن چه تاپیک جنجالی بزنن که پربازدید بشه انگار کاپ ع... میدن بهشون😄

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️