ابومحمد_جولانی مدیر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 582 عنوان عکس دوسدختر سابقمو تو تلگرام دیدم | مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 66 پست دلم گرفتتت هعععععی یادت بخیر ده ماهه نیستیو من هنوز بیادتم انگار همه چی پوچ بی معنی شده ادم دیگه ح.صله رابطه جدید رو نداره بعد شکست ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 1403/10/18 | 21:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزابت_3658 عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 1884 بهش پیام بده کسی که یه بار ولش میکنه دومین بار راحت تر ولش میکنه
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 582 بهش پیام بده تموم شدس وقتی گفت دیگن دوستت ندارم🥲 ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 582 قضیه بیوت چیه؟ سرمایه گذاری ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 582 چرا نمیری سراغش شاید پشیمون شده باشه نشده ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
آذر۷۳ عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 6263 استارتر اسمتو عوض کن بزار بشار اسد 🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15584 الان یه تاپیک دیدم پدری با قمه میزنه سر دوست پسر دخترش اینجاروباورنکن اگه راست بودرسانه هامخصوصااونوریاراجبش میگفتن مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 582 استارتر اسمتو عوض کن بزار بشار اسد اون سقوط کرد فایده نداره ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 582 شاید از ته دل نگفته از ته دل یا روی دل برنگشت ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 582 چطوریه؟ درخاست بدین توضیحات زیاده ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15584 تموم شدس وقتی گفت دیگن دوستت ندارم🥲 واسه این خودتوچس کردی؟دخترااخلاقشونه بادس پس بزنن باپاپیش بکشن خواسته نازکنه خریدارپیداکنه مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 582 واسه این خودتوچس کردی؟دخترااخلاقشونه بادس پس بزنن باپاپیش بکشن خواسته نازکنه خریدارپیداکنه نه جدی نخاست برگرده ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹