2777
2789
عنوان

زشته از کسی ای سوالو پرسید👀❤️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون هم جنسه بد نگو فکر بد کنه ...من جاریم خیلی می‌گفت تعریف میکرد آخرش یه حرفی زد بقران میترسیدم کنا ...

فکر بد چیه😐هدف من یه چیز دیگست 🤦🏻‍♀️ماجرا رو تعریغ کنمم فکر کنم واضح تر متوجه بشید

هم جنس خودممم هستا😐خانم 50 ساله

میدونم

من سی سالمه

دوستیای موفقی که داشتم روز اول به طرف گفتم میخوام تو کلاس کنارت بشینم یا اصلا هیچی نگفتم و صمیمی شدیم 

ولی اونایی که بهش گفتم دوستم داری یا نه طرف بعدا خودشو گرفته و رابطهٔ خوبی نداشتم 

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

چه ارزشی داره که براش مهم باشی یا نه ؟چرا باید براش مهم باشی ؟ اگرمامانته که صددرصد براش مهمی ونیازی ...

مشاور تحصیلیم هست😐خب فکر میکنم براش مهم نیستم یعنی قبلا مهم بودم اما الان حس میکنم نیستم می خواستم بهش بگم😐همین بنظرت نگم؟ 

نه نپرس چون اگه براش مهم بودی هیچوقت این سوال برات پیش نمیومد😕

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

مشاور تحصیلیم هست😐خب فکر میکنم براش مهم نیستم یعنی قبلا مهم بودم اما الان حس میکنم نیستم می خواستم ...

شاید درگیری ذهنی و یا مشکلی توی زندگیش پیش اومده باشه که باعث شده توجه ش کمتر بشه و شما فکر کردید که به شما توجه نداره