2777
2789
عنوان

یکی بیاد ببینه من الکی ناراحت شدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 38 پست
مربی آنلاین چجوریه؟

برنامه غذایی و برنامه تمرینی برام‌میفرسته

نحوه انجام حرکاتم برام میفرسته هرر سوالی هم داشته باشم میپرسم جوابمو میده

ولی اگه دوست داری مربی بالا سرت باشه بهت کمک کنه مربی حضوری بگیر

برنامه هاشونم متفاوته برا حضوری اینجایی که من باشگاه میرم عمومی دارن نیمه خصوصی دارن و خصوصی

با منشی صحبت کنی کل این توضیحاتو بهت میده عزیزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مربی آنلاین هزینش چقده؟

من اولین دورم ۸۸۰ ولیی خب پارسال نزدیک عید تخفیف زد فکر کنم ۳۰۰ خورده ای ۴۰۰ گذاشتش من چهار دوره باهم خریدم سر همین الان نمیدونم چقدر شده فکر کنم همون ۸۸۰ باشه یه دوره دیگه دارم بعد اون باز باید پول بدم

ولییی خب برنامه گروهی هم داره که ارزون تره قشنگم فکر کنم ۳۰۰ خورده ای همین حدودا باید باشه

تو یه گروه با طیف بدنی خودتون قرار میگیرید که هر روز عکس غذاهاشون عکس خودشونو میفرستن😅 یه جورایی باعث انگیزه میشه

ولییی خب من بازم دقیق هزینه هارو یادم نمیاد تقریبی گفتم عزیزم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

الان بعد دوهفته برم بگم برنامه میخام و مربی؟؟

آره چه اشکالی داره عزیزم

خیلی ها میان همینجوری ورزش میکنن ببینن و تشخیص بدن کدوم مربی خوبه بعد مربی بگیرن عزیزم

حتی خیلیا وسط دوره اشون مربی عوض میکنند وقتی بدونن مربیشون خوب نیست😁

الان بعد دوهفته برم بگم برنامه میخام و مربی؟؟

فردا رفتی باشگاه به منشیه بگو

عزیزم میخواستم مربی بگیرم

مربی برای بدن سازی میخواستم

و اینکه هزینه برنانه هر مربی رو بهم‌ میگید

بعد یکیشو انتخاب کن

آخه باشگاه ما چندتا مربی بدن سازی داره

شاید باشگاه شما یکی یا دوتا داشته باشه

و اینکه مشکلت اینه ذهن خوانی میکنی میترسی قضاوتت کنن ولی بدون هیچکس قضاوتت نمیکنه هرکاری ک حس خوبی بهت میده انجام بده قشنگ من🫂