2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس

219 بازدید | 19 پست

واقعا بعضی وقتها خسته میشم . خدا رحم کرده با عشق ازدواج کردم . چهار سال با شوهرم حرف نزنم اونم حرف نمیزنه و اصلا چیزی به ایم احساسات به جتس مخالف نداره و کلا رابطه جنسی هم نداریم . اینقدر ناله اس و موج منفی و بد لحن که واقعا بعضی روزها مثل الان خسته میشم .نمیدونم چیکار کنم ؟  بچه هم ندارم و واقعا از نظر روحی نه  انرژی دارم نه انگیزه ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معذرت میخوام عزیزم ببخشید شاید سرش جایی گررمه ...

بعضی زنها و مردها کلن اینطوری هستن که صد سال با یکی قهر باشن آشتی نمیکنن منم یکی از اونهام اما اینکه متاهل باشین و باهاتون هیچ حرفی نزنه و مشورتی نکه و جدا بخوابه عجیبه ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
نه فکر نکنم ۲۴ ساعته چسبیده به خونه

عهه پس واقعا بی احساس وسرده به رابطه زناشویی باید برین پیش مشاوری که زوج درمانگر و متاهل ها باشه عزیزم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
عهه پس واقعا بی احساس وسرده به رابطه زناشویی باید برین پیش مشاوری که زوج درمانگر و متاهل ها باشه عزی ...

نمباد من که از خدامه .جز خودش کسی رو قبول نداره . حالا از دور ببینی میگی خوشبحال زنش عجب شوهری داره  ویترین قشنگی زده