2777
2789
ولی نکته مثبتش اینه ما الان تجربه داریم قطعا میشه جمعش کرداز همه مهمتر نباید ترس به دلمون راه پیدا ک ...

ن واقعا دوباره همون مقدار درد حتی بیشتر

بعد کرونا همش ویروسای بدتر و ساختنی

الان من بعد کرونا دیگه بویاییم مثل قبل نیست

سر آخرین ویروس این اواخر هر موقع یکم سرما میخوره بهم بدن درد و استخون دردم

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زمان کرونا میرفتم بالاسر کرونایی ها برا درمان. 

بیشترین چیزی که مردم رو درگیر کرده بود ترس و وحشت بود. اگر می‌بینید میترسید اخبار رو دنبال نکنید. باور کنید اینا اینجور که رسانه ها میگن کشنده نیست. در مورد کرونا حرف زیاده. اینم ویروس تنفسی هست از اون خانواده دور نیست. با یه سری پیشگیری های خونگی راحت بگذرونید

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

مردم نمیدونن این استرس نیست و یک هشداره!

موقع کرونا ویروس هم تا دو ماه بعد اینکه ویروس اومد به هرکس میگفتی حواسشو جمع بکنه طرف میگفت بابا استرس ندید این همون‌آنفولانزاست و بعدم مسخره میکردن!

مسئولین هم تا خسارت جانی نبینن و خانواده خودشون دچار نشن و فوت نکنن هیچ حرکتی نمی‌زنن این ما مردمیم که باید به فکر هم باشیم:)

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

برای کسایی که نمیدونن با اجازه استارتر توضیح میدم جدیدا یه ویروس جدید مثل کرونا تو سراسر جهان دوباره ...

ببخشید من دوسه روزه سردرد و اسهال دارم و کره چشمم درد میکنه اولش  لرز بدون تب داشتم   ممکنه کرونا باشه؟

من زمان کرونا میرفتم بالاسر کرونایی ها برا درمان. بیشترین چیزی که مردم رو درگیر کرده بود ترس و وحشت ...

ب بچه هام چی بدم حالا دمنوش یا داروی تقویتی یا مولتی ویتامین که سیستم ایمنی‌شون بالا بره ایقد مریض نشن.؟

خدایا شکرت💐🙏
ن واقعا دوباره همون مقدار درد حتی بیشتربعد کرونا همش ویروسای بدتر و ساختنیالان من بعد کرونا دیگه بوی ...

بله یکسری عوارض هم باقی میذاره

اما توی مدیریت ماجرا قطعا بهتر عمل میکنیم البته اگه دو تا مسئول دلسوز داشته باشیم

ب بچه هام چی بدم حالا دمنوش یا داروی تقویتی یا مولتی ویتامین که سیستم ایمنی‌شون بالا بره ایقد مریض ن ...

سرما خوردن برای اینکه زود خوب بشن سریع بردی دکتر انتی بیوتیک دادی برا همین تند تند سرما میخورن. 

یه دفعه نبر با داروهای خونگی و چرب کردن با روغن بادوم تلخ سر کن دسرتر مریض میشن

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

الان نگرانی کمکی نمی کنه. فقط باید از دوران کرونا درس گرفت. اگر کسی بیمار هست، مهمونی و مراسم شرکت نکنه. حتی اگر مهمون دعوت کرده، صادقانه زنگ بزنه و اطلاع بده و مهمونی را کنسل کنه. اگر بچه ای بیمار هست مهد و مدرسه فرستاده نشه و افراد بزرگسال بیمار، هم دانشگاه و محل کار اگر مجبور هستند برن، حتما ماسک بزنند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم