2777
2789

خودم سوییس 

همش به خودم میگم خدارو چه دیدی شاید یروزی منم رفتم سوییس ....

میدونم محال ولی خب ارزوعه دیگه 🥺💚

به امید زندگی کردن ارزوهامون 🌻💚

سبز بمونید💚💚💚

من همیشه بیادت میمونم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترکیه 

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

ونیز ایتالیا.

خیلی برام خاصه ایشالله اون دنیا روحم سفر می کنه اون جا.😂😂این دنیا که نمیشه رفت.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

یه کشوری که خیلی دوست داشتم برم برزیل بود که رفتم 

کشور دیگه ای مدنظرم نیست

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪