2777
2789

کاش هیچوقت بدنیا نمیومدم،یا یه اتفاقی می افتاد من زود از این دنیا میرفتم

چ فایده آخه دوران مجردی تک دختر بودم و تنها

دوران متاهلی شوهرم الکی الکی باهام قهره سرد شده😞

الآنم من تو اتاقم تنهام 

واقعا تنهایی سخته💔

بگرد راه حلشو پیدا کن

زندگیتو نجات بده

درست شدنیه

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدیش اینه جفت باشی ولی تنها

همسرمن خوبه ولی من ازدواجی نبودم و دیرپی بردم

گاهی میگم گناه داره من یبار جداشدم باردوممه مجبورم بخاطر،دل همسرم بسازم

حالا واقعا بد نیست ولی من ادم روابط دونفره نیستم خاک تومخم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

بدیش اینه جفت باشی ولی تنهاهمسرمن خوبه ولی من ازدواجی نبودم و دیرپی بردمگاهی میگم گناه داره من یبار ...

من خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی تنهام

حتی نمیتونم مشکلات زندگیمو به خانواده ام بگم

من خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی تنهامحتی نمیتونم مشکلات زندگیمو به خانواده ام بگم

منم همینم

دور ورم شلوقه 

ولی انگار ی گیاه بی سرو ته و خود رو ام

هیچکسو ندارم

پیرشدم واقعا

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

تازه ۵ یا ۶ ماهه اومدیم زیر یک سقف💔

تورو خدا نزار زندگیت از هم بپاشه

نجاتش بده

به تاپیکای خونه خراب کن نی نی سایت یا کامنتاشون که میگن ول کن و اینا گوش نده.

اینا اگه زندگی خودشون بود هرکاری‌میکردن زندگیشون رو نجات بدن ولی یکی تاپیک بزنه میگن ولش کن جداشو و از این حرفا

تورو خدا مواظب خودت و زندگیت باش

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

منم همینمدور ورم شلوقه ولی انگار ی گیاه بی سرو ته و خود رو امهیچکسو ندارمپیرشدم واقعا

خوشحال اونایی ک شوهر خوب دارن تو زندگی هدف دارن 

ما فقط اومدیم تو این دنیا نگا کنیم 

تورو خدا نزار زندگیت از هم بپاشهنجاتش بدهبه تاپیکای خونه خراب کن نی نی سایت یا کامنتاشون که میگن ول ...

آخه ب چ دلیلی با من سرده😞💔

اهل خیانت نیست ولی بازم من میترسم 

آخه ب چ دلیلی با من سرده😞💔اهل خیانت نیست ولی بازم من میترسم

باهاش حرف بزن

یه شام درست کن لباس قشنگ بپوش باهاش حرف بپرس ازش‌ بگو که از این حالش و کارش ناراحتی

بزار بدونه نگرانشی

سیاست داشته باش