2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

300 بازدید | 24 پست

سلام من پسرم ۲۶ سالمه

لیسانس حسابداری دارم تو شرکت قسمت‌ خط تولید کار میکنم 

درآمدم کمه حدودا ۱۴ تومنه 

از این ۱۴ تومن ، ۸ تومن میدم به قرعه کشی 

۱ تومن میدم به مامانم 

۱ تومن میدم به آبجیم

۱ تومن میدم به باشگاه و کلاس کامپیوتر

کلا هیچی واسم نمیمونه 

نه یه لباسی

نه یه خریدی 

نه یه غذای خوبی

نه یه تفریحی

دلم ماشین میخاد 

دوست دارم مثل پسرهای دیگه با ماشین برم بیرون

نمیدونم چیکار کنم  

به مامان و آبجیت واسه چی میدی؟

قرعه کشیت زیاده خوب

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۸ تومن قرعه کشی چی؟ 

مادر چرا؟ 

خواهر چرا؟ 

خب آدمی که میخواد ماشین بخره کم کم همین پولا رو جمع کن طلا بخر انشالله سال دیگه با این طلاها ماشین بخری 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

دیگه خواهرمه بهش میدم وسیله بگیره

پدرت مگه خرجی نمیده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

قسط قرعه ات کی تموم میشه؟؟

پول قرعه رو چیکار کردی؟

خوب کاری میکنی ب خواهر و مادرت پول میدی،تازه دو تومنم دردی ازت دوا نمیکنه

بیشتر منتظر بمون قسط قرعه ات تموم شه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

اوخی چه پسر خوبی ببین اون قرعه کشی زیاده بعدش پول مامان و آبجیت رو قطع کن یا کمترش کن دنبال کار دوم باش پس انداز تتر یا طلا کن بتونی یه جا وام بگیری ماشین بخری 

کاش تو اینجا بودی 💔

پول قرعه کشید زیاده باید با توجه به درآمدت می‌نوشتی مثلا نهایتش شیش تومن البته نوعی هم پس اندازه که وقتی پول شد میتونی باهاش سرمایه گذاری کنی واسه مثلادخرید ماشین ،نهایتش دو سه ماه دیگه تا عید مونده بعدش عیدی و سنوات و اضافه شدن حقوق هاست که دیگه اونو بزار واسه خودت که هزینه کنی

بابام بازنشسته است حقوقش کمهخواهرم گناه داره شاید چیزی لازم داشته باشه

چندسالشه؟

والا من تو ۱۸ سالگی ماهی چهارصد میگیرم پول تو جیبی خرجشم میکنم خانواده گیر میدن میگن پس انداز کن😐وضع مالی مونم خوبه تازه