2777
2789
عنوان

فردا میرم برای طلاق

216 بازدید | 8 پست

من سال ۹۶ یکسال بعد از ازدواجم عضو شدم ۵ سال زندگی کردم که بعضی جاها شو اینجا نوشتم بعد از سه سال تونستم جدا شم برام دعا کنید

تجربه هامون در اختیار هم قرار بدیم و درس عبرت بگیریم

پسرم همه دنیام 😘💋💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکسال بعد از تولد بچم فهمیدم اعتیاد داره دیگه آخرا خیلی شدید شده بود البته مشکلات دیگه هم بود

منم دوساله جدا شدم بعداز طلاق خیرو برکت سرازیر شد تو زندگیم وهم خودم هم دخترم در آرامش زندگی میکنیم

منم دوساله جدا شدم بعداز طلاق خیرو برکت سرازیر شد تو زندگیم وهم خودم هم دخترم در آرامش زندگی میکنیم

منم الان سه ساله با پسرم زندگی میکنم درسته چالش‌هایی با پسرم دارم ولی منم خیر و برکت تو زندگیم اومده تو محل کارم ارتقا پیدا کردم تونستم خونه مستقل بگیرم ماشین صفر بخرم ولی اون پسرفت هم کرده

پسرم همه دنیام 😘💋💕
منم الان سه ساله با پسرم زندگی میکنم درسته چالش‌هایی با پسرم دارم ولی منم خیر و برکت تو زندگیم اومده ...

خداروشکر عزیزم..منم بعداز طلاق استخدامی شرکت کردم وخداروشکر قبول شدم واز لحاظ مالی مستقلم زمین خریدم ودارم ماشین میخرم☺️همسرمم همش پسرفت میکنه داره آتیش میگیره از پیشرفتم