2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه دعا کنی به کسی ک دوسش دارم برسم 😭💔🙂اسمم ساراست نفری یدونه صلوات بفرست برام خیر ببینی 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

هنوز که پیداش نشده مردک نشسته ور دل مامانش نمیاد بریم سر زندگیمون 😑😑😑😏😏😏

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

واسه یه کار دانشجویی رفتیم شرکتی که کار میکرد من نیازم مبرم به سرویس بهداشتی داشتم رفتم سمت سرویس ها و آشپزخونه دیدم خانوما اشغاله اون داشت تو آشپزخونه شرکت واسه خودش کافی میکس درست میکرد منو دید گفت بیا برو مردونه من حواسم هست کسی نیاد وایساد پشت در بعدش برام دستمال آورد بعدش هم یه کافی میکس برا من درست کرد با هم یکم صحبت کردیم دیگه شمارش گرفتم اینا بعدش یه هفته چت و دیدن تو شرکت و اینا هفته دوم میومد دانشگاه دنبالم میرفتیم کافه همون هفته دوم خواستگاری کرد ازم 😁

کاش تو اینجا بودی 💔

مغازه لوازم خانگی باباش روبه رو دانشگاه مابود از اونجا رد میشدم منو میدید 

میگفت از همون اولین بار که دیدمت عاشقت شدم ولی چون اکثرا بابام میومد دنبالم خجالت میکشید تا اینکه یه روز بابام نبود بیاد دنبالم مجبور شدم با تاکسی بیام خونه ایستاده بودم یهو دیدم اومد سمت و ..... ادامه ماجرا🤣🤣 

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️