2777
2789
یعنی هیییچ وقت اون صحنه یادم نمی ره قششششنگ حس می کردی الان ممکنه پات اره بشه ولی نمیشد وووی

بله گلم خیلی وحشتناکه ولی از اون خنده دار تر اینه که میدیدم یه دکتر داره با دستگاه فرز کار میکنه 🤣🤣🤣🤣

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها انجامش نده اصلا 

من باز کردم دیدم خوب نشده غش کردم

بزرگترین خوشبختیم😍😍 اینه که خدا جونم ❤ پشتمه و هرجا میرم باهامه با این حساب دیگه بدبختی برام نمیمونه❤❤خدایا خیلی دوستت دارم و میدونم که تو هم منو خیلی دوست داری❤
حتی دکتر دیگه بازش نمیکنه باید دکتر خودت باشه بعد میخای خودت بازکنی؟ خالقا چی افریدی

میدونی پول نداشتن یعنی چی؟ اگ میدونستی این حرفو نمیزدی. و اگر هم میدونی یعنی چی پس سکوت  باید میکردی. واقعا خدا چی افریده! نمیشه فهمید چته😐

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

میدونی پول نداشتن یعنی چی؟ اگ میدونستی این حرفو نمیزدی. و اگر هم میدونی یعنی چی پس سکوت باید میکردی ...

من نمیدونستم بعدش گف این حرفو 

شمام قضاوت نکن 

بسلامت

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
بخاطر بی تحرکی گچ بوده اگر می‌رفت دکتر براش تازه فیزیوتراپی هم می‌نوشت چه بهتر خودش زود حرکت داده

دقیقن چون میدونست بعدش باید بره فیزیوتراپی خودش تو خونه بازش کرد با آب گرم ماساژس داد تا درست شد 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋