2777
2789
ببین وقتی میگی انتخاب خودت بوده پس حتما دوستش داری دیگه ولی هی مقایسه نکن بنظرم بعد ها به مشکل میخور ...

اخه مثلا برا من خیلی کیس های بهتر هم میاد 

خب خیلی فاکتور هارو دارم 

ولی نمیدونم این هم دلمو برده یکمی 

فک کنم اینو داره ولی من همش میگم برا من بهترش هم هست ولی از اینم بدم نمیاد اخه خودم باهاش آشنا شدم ن ...

ازدواج و انتخاب همسر بزرگترین پیچ زندگیه. بسپار به خدا، خیلی زیاد ازش کمک بخواه. خود خدا گفته ادعونی استجب لکم. صدام کنید تا اجابتتون کنم.‌ چه کسی بهتر از خدایی که شکست ناپذیره میتونه کمک کنه؟!

خواهرانه میگم ببین نماز میخونه،روزه میگیره،دستورات خدارو عمل میکنه؟ کسی که دستورات خدارو عمل میکنه و قدر مهربانی هاش رو میدونه،قدر تو رو هم میدونه و بخاطر ترس از خدا خیلی مواظبه خطا نکنه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چیکار کنممموای

فقط یک راه داری. از خدا کمک بگیر. دقت کردی آدم گاها خودش رو نمیشناسه چه برسه به دیگران،پس بسپار به خدا.

اینم از سر دوست داشتن زیاد میگم خدا گفته دوست گیران پنهانی نباشید: لامتخذات اخدان۲۵نسا،لامتخذی اخدان۵مائده.

به خانواده ات حتما اطلاع بده. خدا تو و اون آقاپسر رو بیشتر از خودتون میشناسه.