2777
2789
عنوان

چقدر شهرزاد رو مسخره و بی کیفیت ساختن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 126 پست
من کلافه میشم نبینم ته موضوع چی میشه فصلایبعدشم بد نبود ولی خب به خفنی یک نبود

ارع میدونم ولی بد تموم شد مخصوصا مرگ قباد وهاشم🥲

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید همون فصل یک تمومش میکردن و قباد کشته میشد آره واقعا مخصوصا فصل سه همش گریه زاری و عزاداری بود

یکم طول دادن شاخه شاخه اضافه کردن قضیه بلقیس و هاشم و بعد اکرم و این سرگرده و ثریا و بهبودی همه اضفه بود
از زنگی شهرزاد با فرهادم فقط اونجا که فرهادو کتک زد باید باقی میموند

باید همون فصل یک تمومش میکردن و قباد کشته میشد آره واقعا مخصوصا فصل سه همش گریه زاری و عزاداری بود

خیلی غم بود قسمت آخرشم درهم برهم بود 

یکم طول دادن شاخه شاخه اضافه کردن قضیه بلقیس و هاشم و بعد اکرم و این سرگرده و ثریا و بهبودی همه اضفه ...

ولی از حق نگذریم ، پایان بندی خوبی داشت 

اینکه شهرزاد نه قسمت قباد شد نه قسمت فرهاد و مخصوصا حمایت شهرزاد توی لحظات آخر از قباد واقعا قشنگ بود

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یکم طول دادن شاخه شاخه اضافه کردن قضیه بلقیس و هاشم و بعد اکرم و این سرگرده و ثریا و بهبودی همه اضفه ...

فرهاد چقدر تو مخ شده بود 

این مال قبل تر شاهه مال زمان اتاتورکه فک کنممیشه قبل شاه

نه بابا جلوتره تازه فکر کنم اصلا تیپ فرهاد میخوره مال دهه 50 باشه

ولی از حق نگذریم ، پایان بندی خوبی داشت اینکه شهرزاد نه قسمت قباد شد نه قسمت فرهاد و مخصوصا حمایت شه ...

بیشتر از همه اینو دوست داشتم که شیرین و شهرزاد با هم خوب شدن

بیشتر از همه اینو دوست داشتم که شیرین و شهرزاد با هم خوب شدن

آره 

و شیرین به حقش رسید

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خیلی بد شد دو تا فصل آخر واقعا باید کبیر وارث دیوان‌سالار ها میبود نه بچه اکرم.

کبیر فامیلی فرهاد رو گرفت؟ 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
تو فصل یکش آخراش بزرگ اقا به شهرزاد گفت کاش چهل سال زودتر به دنیا اومده بودم

😶😶😶

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴