2777
2789
عنوان

چطوریی یهویی ازت دس میکشن

206 بازدید | 44 پست

تاحالا شده 

یکی بعد کلی ابراز علاقه و حتی براتون گریه کنه به راحتی بره؟ یهویی ازتون دس بکشه؟ 

بخاطر اینکه پدرش گفت من ازش بزرگترم ۴ سال نشدنیه باهم بودنمون راضی شد به تموم کردنمون

حتی دلایل دیگه به ذهنم میرسه برای تموم کردنش میگم نکنه دلیلش این نبوده انقدر این دلیل پیش پا افتادس

قبلا مامانشون قبول نمیکرد و میخواست خواهرزاده خودش عروسش شه ایشون تنوع داده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چقدر حرص دربیارمال منو میگی شاید تنوع داده؟

منظورم از تنوع داده اینه که همون بهانه تکراری رو نیاورده و خیر سرش یه کم تغییرش داده. نه اینکه تنوع طلبه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
لابد اینقدخورده توذوقش اینقد فکرده میشه نشده دیگ کلاناامید شده براخودم پیش اومده

میدونی دردم چیه همه چی اوکی بود فق مث بقیه روابط ماعم یکم گاهی بحثای کوچیک با اشتی های سریع داشتیم اصن قهریمون طولانی نمیشد وقتی همه دوستام با دوست پسراشون شکرآب بودن ما تو رابطمون ارامش بود مامانشو مامانم راضی بودن یهو با بحث پدرش ول کرد دس کشید مگه میشه انقدر راحت تو شوکم وانگار از این شوک در نمیام

میدونی دردم چیه همه چی اوکی بود فق مث بقیه روابط ماعم یکم گاهی بحثای کوچیک با اشتی های سریع داشتیم ا ...

خوب لابد پدرش خیلی سرسخت بوده اونم فک کرده ک دیگ پدرش همیچ وقت راضی نمیشه تموم کرده نخواسته تو بیشتر اذیت بشی

منظورم از تنوع داده اینه که همون بهانه تکراری رو نیاورده و خیر سرش یه کم تغییرش داده. نه اینکه تنوع ...

نمیدونم والا

برام دعا کنین اروم بشم

گفت بهم حلالم میکنی حقیقتا نمیتونم حلالش کنم چون ی عالمه بهم امید داد و منی ک نمیخواستم برم تو ارتباط با پسریی رو کشوند تو این ارتباطا ...چطور ببخشم فق میتونم بسپرمش به خدا

میدونی دردم چیه همه چی اوکی بود فق مث بقیه روابط ماعم یکم گاهی بحثای کوچیک با اشتی های سریع داشتیم ا ...

راحت که نیست برای هرکسی اگه دوست نداشت خوب باخانواده اش درمیون نمی زاشت که منم که دارم بهت میگم ناامیدشده از اینکه باباش راضی شه

خوب لابد پدرش خیلی سرسخت بوده اونم فک کرده ک دیگ پدرش همیچ وقت راضی نمیشه تموم کرده نخواسته تو بیشتر ...

تلاش زیادیی نکرد خیلیا رو میبینم با وجود مخالفت سفت سخت وایمیستن تلاش میکنن ولی این پدرش همش دو هفته اس مخالفت کرده 

خودش اومد باهات تموم کرد؟

خودش گفت بیا کمتر حرف بزنیم و منو میبخشی و حلالم کن 

منم دیدم داره اینارو میگه مث کسی شده ک میخواد ذره ذره تموم کنه خودم تمومش کردم

تلاش زیادیی نکرد خیلیا رو میبینم با وجود مخالفت سفت سخت وایمیستن تلاش میکنن ولی این پدرش همش دو هفته ...

اگه اینجوری که تومیگی باشه خوب دیگ توهم بهش فک نکن چون ارزششو نداره من فک میکردم تلاشی کرده باهات معلدمه خودشم از خداش بوده