2777
2789
به جز این بازم بنظرم خیلی داستانشون باگ داره اصلا یارو هم داشت حرف می‌زد خیلی ریلکس بود

اصلاغیرممکنه نمیتونم هیچ جوره باورکنم اخه براچی گروگان گرفتن ک چی ۲۹ماه؟حالامیگیم گروگانگیرابی خانواده بودن ایناچی؟کس وکارنداشتن؟اصلاهدف گروگانگیراچی بوده؟

خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجیب اینه که هنوز دارن تو اون خونه زندگی میکنن و عجیب تر اینکه پدر خانواده دو روز بعد از آزادی دوباره برگشت سرکار 🥴🥴🥴

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
امروز هم که تو لاهیجان داماد زده پدر زن و مادر زن رو کشته

عه پشمام سر چی😐😐😐😐حاجی اینجا سر ارث و میراث خیلی کشت و کشتاره

اتفاقا چند روز پیش فک کنم‌ ۲ نفر تو روستا به قتل رسیدن حالا نمی دونم پیگیری نکردم خبرش رو بعضی ها میگفتن خودکشی بوده 

دانشجوی حقوق👩🏻‍🎓⚖ جنگجوی غمگین💔
من همش تو فکر اینم هانیه چرا اصرار داشت تو فیلم باشهبعد شهرام که به زنش گفت ج خانم چطوری انقدر مودبا ...

اره همش یه طرف خاهره یه طرف دیگه تازه دستاشو میاره بالا عین اینا که افتخار میکنن😂😂

چرا گرفتهو مجبورشون کردن پشت تلفن بگن مهاجرت کردن

والانمیدونم خب هدف گروگانگیراچی بوده؟ینی رفت وامدنمیکردن ب اون خونه؟کسی شک نمرده؟اصلاچ جوری لو رفتن؟

اخه مگه میشه کسی سراغ اینارونگرفته تواین سالها برام سواله

میگن قرار بوده مهاجرت کنن همه فک کردن مهاجرت کردن رفتن اتفاقا گروگانگیرا مجبورشون کردن ب همه بگن مهاجرت کردیم و رفتیم البته منم توی نت خوندم اینو

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
میگن قرار بوده مهاجرت کنن همه فک کردن مهاجرت کردن رفتن اتفاقا گروگانگیرا مجبورشون کردن ب همه بگن مها ...

خب چ جوری لو رفتن؟اصلاهدف گروگانگیراچی بوده؟