2777
2789
عنوان

نزدیک سه ماهه چیز قندی نخوردم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 57 پست

من دو هفته پیش رژیم بدون قند گرفتم

روز 5 قندم بقدری افتاد که نمیشد راه برم ی سر هم بالا میاوردم خواهر نزدیک بود برم تو کما😂😂

5 روز هیچ قندی نخوردم نه مصنوعی نه طبیعی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی باعث میشه پوست اینا خوب شه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من همین روتین رو برای زندگیم دارم 

ولی هر ۲۱ روز یک بار یک وعده ی تقلب دارم. 

در طول روز های عادی هم از مقدار محدودی توت، خرما، انجیر، میوه های خشک و …. استفاده می‌کنم. 

کلمپه های اصل کرمانی هم اگر واقعا بدون شکر و فقط با خرما باشن بعضی وقت ها خیلی نجات دهنده هستند. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
خیلی ۱۲ کیلو کم کردم

واو 😍 ماشالله به این اراده ، دمت گرمممم ، بنظرم در حد یک تیکه در روز مشکلی نیست اگر به وزن ایده آلت رسیدی 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بخوراینطوری اسیب میزنی ب بدنتمن‌گاهی یک هفته ای قطع میکنم

نه قند مصنوعی هیچ آسیبی نمیزنه . فقط سالم خوری مث میوه سبزیجات گوشت مرغ مغزیجات خرما توت کشمش و گردو و ... 

واو 😍 ماشالله به این اراده ، دمت گرمممم ، بنظرم در حد یک تیکه در روز مشکلی نیست اگر به وزن ایده آلت ...

هنوز ۱۰ تا اضافه دارم 🥲🥲انقد دلم فست فود میخواد

بخوراینطوری اسیب میزنی ب بدنتمن‌گاهی یک هفته ای قطع میکنم

در این رژیم صرفا مواد افزودنی و قند مصنوعی حذف میشه. 

نه تنها ضرری نداره بلکه پاکسازی و سلامت پوست و بدن رو هم به همراه داره. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
نه قند مصنوعی هیچ آسیبی نمیزنه . فقط سالم خوری مث میوه سبزیجات گوشت مرغ مغزیجات خرما توت کشمش و گردو ...

چرا عزیزم

بدن نیاز داره

من خودم رژیم داشتم لاغرشدم

خودم ب شخصه گاهی افت فشار میگرفتم

چندبار سرم زدم

بخدا اشتباهه

وقتی اومده توذهنت بعد ۳ماه بخور

اگ ۲روز بود میگفتم نخورررر خودتو با ی چی دیگ گول بزن

دنیا دوروزه چرا انقد سختش میکنین