2777
2789
عنوان

چرا اینهایی که خودشون ایراد دارن بیشتر از بقیه ایراد میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 35 پست

اره دیدم.نشنیدی مگه میمون هرچی زشتتر اداش بیشتر.میخوان عقده هاشونو با اینجور اداها خالی کنن.مثلن طرف میدونه قیافه نداره هی میخواد یجوری جلوه بده ک بقیه هم زشت بنظر بیان مثل خودش بشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکسی ک از بقیه ایراد میگیره مخصوصا ظاهری ..کمبود اعتماد بنفس داره خیلی ..اینجوری میخاد خلا درونی خودشو پر کنه 

دارم روانشناسی حرف میزنم و واقعیه

من یه همکلاسی دارم ببین اوووونقدددددد خوشگلهههه ..کل کره ی زمین فردی ب زیبایی و بی نقصی اون نمیبینی ...منک ندیدم ...

ولی انقد مهربونه اصلا نه از خودش تعریف میکنه نه مغروره ..و مدام نکات مثبت همه رو بهش میگه 

خیلی خفنه اصلا ..

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

خیلی رو مخننننن

ببین من یه بار یه غلطی کردم بهش گفتم دوست دارم بینیم رو عمل کنم ،

بعد چندوقته عکس اطرافیانش که بینیشونو عمل کردن میاره با عکس قبلشون که مثلا طرف بد افتاده ، شروع میکنه تمسخر که ببین چقدر عوض شده ، نجات پیدا کرد و دست جراحش درد نکنه و....خودش بینیش خوبه رو صورتش همه ش تیکه کلامش اینه خدارو شکر من لازم نیست بینیم رو عمل کنم ، الان انقدر میلیون سود کردم و... از اینجور اراجیف ها. 

نمیخوام به ویژگی هاش اشاره کنم یه وقت کسی اینجا ناراحت شه ولی در کل برات بگم تنها نقطه قوتش تو ظاهرش همون بینیشه ،

سرویس کرده منوووو

💍🩷
هرکسی ک از بقیه ایراد میگیره مخصوصا ظاهری ..کمبود اعتماد بنفس داره خیلی ..اینجوری میخاد خلا درونی خو ...

ببین یه همکار دارم ، یه بار یه غلطی کردم بهش گفتم دوست دارم بینیم رو عمل کنم ،

بعد چندوقته عکس اطرافیانش که بینیشونو عمل کردن میاره با عکس قبلشون که مثلا طرف بد افتاده ، شروع میکنه تمسخر که ببین چقدر عوض شده ، نجات پیدا کرد و دست جراحش درد نکنه و....خودش بینیش خوبه رو صورتش همه ش تیکه کلامش اینه خدارو شکر من لازم نیست بینیم رو عمل کنم ، الان انقدر میلیون سود کردم و... از اینجور اراجیف ها. 

نمیخوام به ویژگی هاش اشاره کنم یه وقت کسی اینجا ناراحت شه ولی در کل برات بگم تنها نقطه قوتش تو ظاهرش همون بینیشه ،

سرویس کرده منوووو

💍🩷
ببین من یه بار یه غلطی کردم بهش گفتم دوست دارم بینیم رو عمل کنم ،بعد چندوقته عکس اطرافیانش که بینیشو ...

خب بگو عزیزم فقط بینی نیس..

فلان جای صورتت پس چی ؟ب اینجور آدما فقط باید جواب پس داد 

من دماغم گوشتیه و اصلا برا خودم مهم نیس ...یبار دوستم مثلا میخاس احساس راحتی کنیم ..میگف فلان جای ابروتو بردار ..دماغتو عمل کن ..منم دقیقا مثل خودش ک داشت توصیه میکرد گفتم دماغ توام افتادس خیلی عمل کنی بهتر میشه ..بعد مژه هاش هم خیلی افتادس ..اونم چنبار گفتم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

همیشه همینهاونایی که هم اخلاق دارن هم قیافع هم اکثرا اعتماد به نفس ندارن از دست این آدما

دقیقا زود به این نتیجه رسیدی. مشخصه تحلیلت خیلی خوبه ! ادامه بده دهن بین هم نباش