2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوز خونه دار نشدمبا دعای دوستان بلکه ماهم خونه دار شیمکی خریدین؟ اونجا متری چنده الان

انشالله که میشید.من بیشتر از نصف قیمت خونه رو وام مسکن گرفتیم.سختی داشتیم یه مدت.الان متفاوته قیمتها.

من خونه دار نشدم هنوز البته نهضت ملی مسکن ثبت نام کردیممیخوام بدونم الانا کسی میتونه خونه دار شه یا ...

عزیزم🥲خودمم بعدیازده سال مستاجری  خونه دارشدم 

اگه پول کمی داری بروشهرجدیدهشتگرد خونه بخر بده مستاجر میادروش بعدباپس اندازوقرعه کشی خونگی ووام وقرض میذاری روش داخل شهری یاجایی که الانی میخری نذرودعای دسته جمعی وتوکل به خداهم موثره😌

عزیزم🥲خودمم بعدیازده سال مستاجری خونه دارشدم اگه پول کمی داری بروشهرجدیدهشتگرد خونه بخر بده مستاجر ...

نهضت ملی ک ثبت نام کردیم دارن میسازن

مدام سر میزنیم

خدا کنه سال بعد اماده شه

نهضت ملی ک ثبت نام کردیم دارن میسازنمدام سر میزنیمخدا کنه سال بعد اماده شه

مسکن ملی کرج ،کدوم سمت ساخته میشه؟

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دوس دارم‌اونجارومخصوصا خیام شرقیماهم نزدیکیم ب اونجادوس دارم خونه دار شدم اینجا بگیرمخیلی دنجه

از نظر فرهنگ اپارغنشینی خیلی خوبه،منطقشم آروم و باکلاس ،دسترسی شم خوبه 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن