2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازکم شروع کنین بعد کم کم زیادش کنین من یهو زیادگفتم دچار برون ریزی شدم 

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

ازکم شروع کنین بعد کم کم زیادش کنین من یهو زیادگفتم دچار برون ریزی شدم

مثلا روزی چقدر ؟ برون ریزی یعنی چی چه اتفاقی افتاد ؟

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

تو ماه رجب خیلی خوبه، من چند سال امتحان کردم استغفار مخصوص ماه رجب رو. یه سالش رفتم مکه، تو قرعه کشیه دانشجویی اولین نفر اسم من در اومد. یه سالش از مستاجری در اومدم . نیت نمیکردم، همین جوری میخوندم، ولی چیزایی جلوی راهم میومد که دوست داشتم.

استغفرالله و اتوب الیه ؟ می گفتین

تو نت سرچ کن استغفار ماه رجب. من رو کاغذ مینوشتم از رووش میخوندم ۱۰۰، ۲۰۰ تای اولی سخت بود برام ولی بقیه ش دیگه راحت بود از حفظ و تندتر میخوندم. 

تو نت سرچ کن استغفار ماه رجب. من رو کاغذ مینوشتم از رووش میخوندم ۱۰۰، ۲۰۰ تای اولی سخت بود برام ولی ...

أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ ذَا الْجَلالِ وَالْإِكْرامِ مِنْ جَمِيعِ الذُّنُوبِ وَالْآثامِ

این بود سرچ کردم چندتا آورد لطفا میشه بگید کدوم بود

من اینم اکثرا

تو نت سرچ کن استغفار ماه رجب. من رو کاغذ مینوشتم از رووش میخوندم ۱۰۰، ۲۰۰ تای اولی سخت بود برام ولی ...

أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ وَحْدَهُ لَاشَرِيكَ لَهُ وَأَتُوبُ إِلَيْهِ؟

من اینم اکثرا

أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ

از خدا آمرزش می‌خواهم و به او باز می‌گردم

و چون به پایان رساند، دست‌ها را بلند کند و بگوید:

اللّٰهُمَّ اغْفِرْ لِي وَتُبْ عَلَيَّ؟

من اینم اکثرا

أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ وَحْدَهُ لَاشَرِيكَ لَهُ وَأَتُوبُ إِلَيْهِ؟

آره هم این هم دوتای دیگه . یکیش طولانی تر بود دارم عکس میزارم نمیددنم چرا بارگذاری نشد