2777
2789
عنوان

ماشینمونو به پسرداییم بدیم

72 بازدید | 13 پست

بره مسافرت با دوستاش ؟ گواهینامه نداره به مامانم امروز زنگ زده مامانم هم دو دله میگه اگه دادم برد یه اتفاقی افتاد پای بابات گیره چیکار کنیم 

چه بهونه ای بیاریم اخه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم میگه میندازم گردن بابات،بابامم طفلکی انقد مظلومه همه میگن خانومش نداده شوهرشو جلو انداخته

ببیین اگه خوانواده خود زنداییتو اینا مشکلی ندارن از اونا مشورت بگیرو اینا بهشم بگو اگه اتفاقی برا ماشین افتید خودت پولشو میدی 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

یه بار شوهرم ماشینو بدون اینکه با من هماهنگ کنه داد به پسرعموم اینقدر عصبانی شدم به رو خودم نیوردم و گفتم اشکالی نداره کاری که شده ساعت ۴ صب زنگ زدن که اره ما فلان جاییم تصادف کردیم دارن ماشینو میبرن پارکینگ 

خدا شاهده رسیدیم اونجا ماشین نابود شده بود 

ندید ، وسیله دستتونه و کار یه دفعه میشه تو این اوضاع 

ما ۶ ماه بدون وسیله بودیم

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨