همیشه_به_یادتم75 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 1296 عنوان استاد نقاشیم گفت مدادرنگی فابرکاستل کلاسیک بگیرم خوبه ایا 86 بازدید | 7 پست گفت فابر کلاسیک بگیر به نظرتون خوبه میشه باهاش نقاشیای رئال هایپررئال کشید؟فابرکاستل پلی کروم خودم قیمت گرفتم گفتن۱۵میلیون ولی مربیم گفت کلاسیک بگیر اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔 دیروز | 20:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همیشه_به_یادتم75 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 1296 کلاسیک ارزون بود ۲۴رنگش ۴۰۰ تومن ۳۶ رنگش ۶۰۰ اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 412 فابرکاستل خوبه هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بایـد خودِتـو بِسـازی
همیشه_به_یادتم75 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 1296 چون تازه شروع کردی فابر کلاسیک خیلی مناسبه برات وای پلی کروم خیلی گرونه من ۱۷ تومن بخام بدم مداد رنگی بخرم میرم طلا میخرم 😂😂 اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
ایویوز عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 41 وای پلی کروم خیلی گرونه من ۱۷ تومن بخام بدم مداد رنگی بخرم میرم طلا میخرم 😂😂 ان شاالله وقتی خواستی نمایشگاه برگزار کنی و به درآمد برسی میخری 😍خیلی جدی بگیر وارد هر رشته یا هنری میشی جدی بگیر تا برات پله ترقی شه 👌
کژال۷۴۷۴___ عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2701 اره عالیهمن خودم نقاشی حرفه ای با مدادرنگی انجام میدادم یه زمانی... از همین برند استفاده میکردم خیلی خوب بودپلی کروم بیشتر برای چهره کاربرد دارهاگه سوال دیگه ای هم راجع به نقاشی داشتی میتونم بهت جواب بدم یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود