2777
2789
مثلا ب دختره گفتم وضع مالی بابات چنگی ب دل نمیزنه خودت تحصیلاتت چنگی ب دل نمیزنه ولی من بات موندم

به نظرم تا زمانی که اخلاقت اینه بهترین کار اینه که سمت هیچ دختری نری اینجوری هم به نفع خودته هم طرف مقابلت

حتی اگه دختر هم بودی بازم همین رو مینوشتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفتم ک ازدواج نمیکنم . خیالت راحت

فقط یادت باشه یه زمانی ۶۰سالت میشه وممکنه پدر و مادر کنارت نباشن،وقتی بقیه رو میبینی که به بچه هاشون افتخار میکنن ویا با نوه ها سرگرمن وشما تنها هستین.

این رو که میگم ،به عینه دیدم مردهای سن بالا که دکترن،مهندس،استاد ،ولی تنها

فقط یادت باشه یه زمانی ۶۰سالت میشه وممکنه پدر و مادر کنارت نباشن،وقتی بقیه رو میبینی که به بچه هاشون ...

نوش جونشون . اونام دلشون خواسته مجرد باشن .  مگه بچت مدال افتخار گردنت میندازه؟ والا الان ک این همه خرج بچه هاشون میکنن تازه از پدره طلبکار میشن.  

اخر اینکه من خودم نمیتونم ازدواج کنم . تراپیستم تایید کرد. من این وسط چیگاره ام؟  

ملت ی جوری از ازدواج نکردن من حرف میزنن انگار فقط رتبه های اول کنکور ازدواج میکنن. افتخاره؟!

اتفاقا اکثر رتبه برترها دیر ازدواج میکنن

من اصلا قصد ناراحت کردنت رو نداشتم صرفا پیامی گذاشتم که از دید من خیلی بیشتر کمکت میکرد دقیقا همونطور که گفتی ازدواج مدال افتخار نداره 

این آپشن های شخصیتیمونه که به ما ارزش میبخشه

و اینکه من شخص شما رو هم نمیشناسم برای همین کاملا بدون جبهه گیری پیام گذاشتم

انشاالله که خوشبخت و سلامت باشی چه مجرد چه متاهل

اتفاقا اکثر رتبه برترها دیر ازدواج میکننمن اصلا قصد ناراحت کردنت رو نداشتم صرفا پیامی گذاشتم که از د ...

منم نفهمیدم فازت چیه . ناتوانی در ازدواج بدبختی نیست.  چ یسا خانمایی ک تو زندگب متاهلی ب جنون رسیدن. ولی خوب وقتی از ی چیزی منع بشه حس بدی داره

فقط یادت باشه یه زمانی ۶۰سالت میشه وممکنه پدر و مادر کنارت نباشن،وقتی بقیه رو میبینی که به بچه هاشون ...

منم خیلی از مردا رو میبینم ک تو همون سن تنهان زنش مرده . بچههاش دورن . 

شما مشکل داری و خودت هم قبولش داری و نمیخوای هم تغییر کنی 

معلومه تو هر رابطه ای به بن بست میخوری نیازی نیس تراپیست بگه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

شما مشکل داری و خودت هم قبولش داری و نمیخوای هم تغییر کنی معلومه تو هر رابطه ای به بن بست میخوری نیا ...

کی گفته نمیخوام . وقتی خود تراپیست بگه قیدشو،بزن خواستن یا نخواستن من مهمه؟