2777
2789
عنوان

ویروس جدید

87 بازدید | 9 پست

بچه ها این ویروسی هست که جدیدا اومده

ممکنه ریه رو درگیر کنه و خدای نکرده ادم نیاز به بستری پیدا کنه؟

من خیلی استرس دارم

دکتر هم رفتما چند بار

اما الان یهو احساس کردم تنگی نفس گرفتم

اخه اکسیژن خونم خوب بود امروز رفتم بیمارستان گرفتم

کسی بوده بستری شده باشه؟

اگر زرنگ باشین باید بفهمین خیلیا بخاطر استرس تو کرونا مردن. پس دیگه الان باید مراقب باشین فقط ولی بدون استرس. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان وزیر بهداشت زیر نویس کرد ویروس تنفسی از چین وارد ایران شده

توضیحی درباره نوع مریضی نداد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
الان وزیر بهداشت زیر نویس کرد ویروس تنفسی از چین وارد ایران شدهتوضیحی درباره نوع مریضی نداد

دقیقا ۵ سال پیش همین جو بود اولش مدام لحظه به لحظه اعلام میکردن وارد نشده وارد نشده بعد یهو گفتن وارد شده و استرس انداختن بجون مردم خیلیا بخاطر همین ترس مردن یکیش همسایه هودمون توهم زد کرونا گرفته سکته کرد مرد. 

از قدیم گفتن عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه. 

فقط باید مراقب بود . کلا چه ویروس باشه چه نباشه همیشه باید مراقبت کرد تو فصل سرد زمستان. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
دقیقا ۵ سال پیش همین جو بود اولش مدام لحظه به لحظه اعلام میکردن وارد نشده وارد نشده بعد یهو گفتن وار ...

اره منم میگم باید رعایت کنیم 

ترس فقط سیستم ایمنی رو تضعیف میکنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری