2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون شماره سریال ۱۵رقمیIMEIگوشیتو به سرشماره ۱۶۰۱بفرست...بعدازثبت برات پیامک میادوازت سوال میشه تاچه مدت این ردیابی ادامه پیداکنه..شایداینجوری بتونی پیداکنی.

گوشی برادرزاده م دزدیدن .رف به پلیس۱۱۰گف اوناهم پیگیرشدن.بعداز۳ماه پیداکردن قشنگ باآدرس دقیق و..

اون شماره سریال ۱۵رقمیIMEIگوشیتو به سرشماره ۱۶۰۱بفرست...بعدازثبت برات پیامک میادوازت سوال میشه تاچه ...

گوشی رو چجور از دزده کرفتن ؟پس داد گوشی رو ؟اگر فروخته باشه چی ؟راستی پلیس خودش میده سراغ دزده یا خودت باید بری در خونه دزد

گوشی رو چجور از دزده کرفتن ؟پس داد گوشی رو ؟اگر فروخته باشه چی ؟راستی پلیس خودش میده سراغ دزده یا خو ...

میدونی جشن عروسی برادرزاده م بود..بعد ازآرایشگاه که میان خونه..گوشیشو میزاره رو اُپن ..کلا حواسش نبوده.بعد یکی ازهمسایه های مادرشوهرش ورمیداره..بعدازجشن دنبال گوشیش میگرده میبینه نیس..چون داخلش عکساشون بوده نگران میشه..رفتن پاسگاه گفتن اوناهم پیگیرشدن..ولی درست ۳ماه طرف گوشیوخاموش کرده بود..بعداز۳ماه میبره گوشیفروش میفروشه ...طرفم میشناخته کیه..بعدکه روشن میکنن قشنگ آدرس اون موبایل فروشه میفته رو اون ردگیرپاسگاه...میرن اونجا میگن فلان گوشی اینجاس..اونم‌میگه آره فلانی اورد فروخت ..اونامیگن دزدیه..آدرس طرفو پیدامیکنن و بعدم شکایت و...