2777
2789
عنوان

بازم دلم هواشو کرده

173 بازدید | 36 پست

بعضی وقتا میگم چ بی جنبم تو ده روز اشنایی رسمی و یک بار بیرون رفتن اونم چ بیرون رفتنی بود عاشق خاستگارم شدم 

ناگفته نماند زرنگیشو و خودشو دوست داشتم اما بخاطر خساست ردش کردم 

شاید چون تنهام 

نمیدونم

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

منم همینجوری ام ادم وابسته ایم

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولش کن تو فکر آدم‌خسیس نباش

میگم عوضش چیزای دیگش خوب بود 

دیگ معلوم نیست بعد کسی بیاد خوشم بیاد اینطوری یا نه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

زرنگی و خساست ایشالا بهترش بیاد خواهر

میترسم در این حد نیاد ک من اینجوری بخوامش

بعدا میتونی با خسبسیش بسازی باید با این جور ادما مغز آهنی داشته باشی

خودم شاغل میخواستم بشم تو اینده 

مامانم میگه بخاطر شغلت اومده بود لابد ک هزینه ای نداری 

میترسم در این حد نیاد ک من اینجوری بخوامش

نه بابا من عاشق خاستگار غیر رسمیم شدم ۶ماه پیش دیدمش الان فراموشش کردم حتی خاستگارم اومد حدود ۳ماه پیش با اینکه به اون فکر میکردم ولی فراموشش کردم گفتم ایندم مهمتر از احساسات موقته شمام نگران نباش انشالله بهترش بیاد

از کجا معلوم که بزاره بری سر کار

ن خبر داشت از کارم ک قراره رسمی بشم برم 

نه بابا من عاشق خاستگار غیر رسمیم شدم ۶ماه پیش دیدمش الان فراموشش کردم حتی خاستگارم اومد حدود ۳ماه پ ...

همه چیشو دوست داشتم وضعشم خوب بود مطمعنم تو اینده ام پولدار میشه تنها عیبش همین بود