2777
2789
عنوان

میخواد بیاد خواستگاریم حالا من چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 19 پست
به نظرم قضیه رو الکی بزرگش کردی

نظرت اینه ؟؟؟

ی دوستمم همینو میگه 

ولی چون تاحالا این جور مسائل خواستگاری اینا نداشتیم چون بچه بزرگم تکم اینجوری فکر میکنم ...و نگرانم از روزی ک من بخوام بگم قطعی چ روزی میان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب وقتی اینقدر استرس داری و راحت نیستیمسلمه که خودت نباید بگیبا یه خواهر یا دوست یایا کلا یه خانوم ا ...

مادرم درجریانه.... حتی با اون پسر هم اشنا شدن مشکلی ندارن .... مامانم میگه تهش خودت وقتی بگی من میخوام دیگه مگ قراره چی بشه ...ولی من وسواس گرفتم ..دوستم میگه بابای من گیرتر بود اخرش حرف خودم شد... نترس ولی درکل نمیدونم پیش بابان چجوری شروع کنم 

عزیزم اصلا نگران نباش بابای تو خودش میدونه و همینکه طرفت اومده خواستگاری ببینه که شرایطتش اوکیه و اد ...

مرسی ک دلداریم دادی

الان فقط دلم اشوبه وگرنه چون اولین نفر زندگیم بود و جدیه میدونم انتخابم فقط همینه... فقط نگرانم

مادرم درجریانه.... حتی با اون پسر هم اشنا شدن مشکلی ندارن .... مامانم میگه تهش خودت وقتی بگی من میخو ...

همون دیگه

میگم تو اصلا نمیخواد شروع کنی

شروع کننده باید یک نفر دیگه باشه

به مامانت بگو به بابات بگه مثلا فلان پسر خانواده ش زنگ زدن برای فلان روز اجازه خواستگاری گرفتن

اون لحظه هم خودت خونه نباش

بعد از مادرت بپرس بابا چی گفته و فلان

اصلا نیازی نیست خودت با پدرت حرف بزنی

مادرت باید صحبت کنه