2777
2789

من ششم درس میدم و پایمو خیلی دوس دارم سال اولمه

امکانش هست سال بعد خودشون بخوان پایه منو تغییربدن برخلاف میلم؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من سال چهارممه هرسال یه پایه ای بودم.

پنجم ششم چهارم تدریس داشتم 

امسال انداختنم اول.

اولویت رو میذارن برای سابقه دارها به ما که میرسه هرجا خالی مونده میگن برو

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی مدرسه رو عوض کردن ؟؟

اول یه روستای دور پنجم ششم دوپایه داشتم خودم درخواست انتقالی دادم مدرسمو عوض کردم  اومدم شهر سوم خالی بود

امسال هم سازماندهی کلی شد یه همکار با سابقه تر سوم رو انتخاب کرده بودن اولویت با اوشون بود  دیگه اوشون رفتن سوم اول خالی بود من اومدم اول 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
من سال چهارممه هرسال یه پایه ای بودم. پنجم ششم چهارم تدریس داشتم امسال انداختنم اول.اولویت رو میذارن ...

من دوس دارم ششم باشم☹☹☹

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺